back to top
31.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

31.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Roland Garros: Η κλήρωση της Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Τη Βαρβάρα Γκρατσέβα θ’ αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της στον 1ο γύρο του φετινού Roland Garros, με την κλήρωση να τη φέρνει στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε επικρατήσει πρόσφατα της No82 του κόσμου στο 2ο γύρο της Ρώμης (6-2, 6-2), και αν επαναλάβει ότι είχε κάνει τότε, θα διασταυρωθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με μία εκ των Μπερνάντα Πέρα και Νάο Χιμπίνο.

Εφόσον πετύχει και δεύτερη διαδοχική νίκη στο Παρίσι η Μαρία, τότε στον 3ο γύρο του τουρνουά θα συναντήσει πιθανότατα την Λίντα Νόσκοβα, που πρώτη της αντίπαλη θα είναι η Βρετανίδα, Νταρτ Χάριετ, και λογικά στο 2ο γύρο θα παίξει με την Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου.

Αν η Σάκκαρη φτάσει για 2η φορά στον 4ο γύρο του Major της γαλλικής πρωτεύουσας, τότε δεν αποκλείεται να διασταυρωθεί με μία εκ των Βικτόρια Αζαρένκα και Ντάρια Κασάτκινα, με την πρώτη, μάλιστα, να είναι αυτή που απέκλεισε τη Σάκκαρη στο 1000άρι της Ρώμης.

Σε ενδεχόμενη νέα επικράτηση της 27χρονης Ελληνίδας τενίστριας, αντίπαλή της με βάση Ranking στα προημιτελικά θα είναι η back to back φιναλίστ σε Μαδρίτη και Ρώμη, και No2 της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα, που είναι μία εκ των φαβορί για τον τίτλο.

Στα ημιτελικά πιθανότατα θα βρίσκεται η Έλενα Ριμπάκινα, και πρώτο φαβορί για παρουσία στον τελικό θα είναι η κάτοχος του τίτλου, και Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, που παρά το γεγονός πως έχει να καλύψει 2.000 βαθμούς δεν απειλείται η κορυφή της κατάταξης.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:
1R: Γκρατσέβα
2R: Πέρα/Χιμπίνο
3R: Νόσκοβα
4R: Αζαρένκα/Κασάτκινα
QF: Σαμπαλένκα
SF: Ριμπάκινα
F: Σφιόντεκ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Σβιόντεκ-Βοντρούσοβα
Γκοφ- Ζαμπέρ
Ζενγκ-Ριμπάκινα
Σάκκαρη-Σαμπαλένκα

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα