back to top
27.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

27.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Βελόπουλος: Να γίνει κακούργημα η αισχροκέρδεια

Διαβάστε επίσης

«Η ζούγκλα που ζει ο Έλληνας πολίτης με τους ολιγάρχες επιχειρηματίες δεν αντιμετωπίζετε με ασπιρίνες» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στη ΝΔ, τονίζοντας οτι η Ούρσουλα Φορ Ντερ Λαιεν δεν έχει καμία ευθύνη που έχουμε τα υψηλότερα καύσιμα στην Ευρώπη.

Ζήτησε δε να γίνει κακούργημα η αισχροκέρδεια, καθώς τα πρόστιμα που επιβάλλονται στις πολυεθνικές είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα ασύλληπτα κέρδη τους. Μια αποστροφή του ωστόσο στην ομιλία του προκάλεσε την αντίδραση του πρωθυπουργού, όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε οτι ο πρόεδρος του ΣΕΒ είπε πως στο μυαλό των ξένων η κατάσταση σε δικαιοσύνη και δημόσια διοίκηση στην Ελλάδα είναι απελπιστική.

«Να το φέρετε να το δω αυτό το απόσπασμα: Θα μου το βρείτε να μου το δώσετε;» είπε ο πρωθυπουργός με τον Κυριάκο Βελόπουλο να απαντά οτι θα το φέρει και πως μετά θα πρέπει να του ζητήσει συγγνώμη. «Να πηγαίνει πολίτης στην εφορία και να τον εκβιάζει εφοριακός που ήταν δικό σας στέλεχος; Γιατί τον βραβεύσατε τον εφοριακό που εκβιάζει;» είπε ακολούθως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, με τον πρωθυπουργό να αποχωρεί από την Ολομέλεια λέγοντας στον Κυριάκο Βελόπουλο οτι μέσα σε δυο λεπτά έχει πει απίστευτα ψέματα.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα