back to top
26.3 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

26.3 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ρέθυμνο: Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή και ζωοκλοπή

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, κατηγορούμενοι για κατοχή όπλων και ζωοκλοπή, με τους αστυνομικούς να κατάσχουν τέσσερα κυνηγετικά όπλα.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις των διατάξεων του νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς. Οι συλλήψεις έγιναν σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου με την συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες και στα ποιμνιοστάσια των συγκεκριμένων προσώπων όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν είχαν εκδοθεί σχετικές άδειες και δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις χορήγησης τους, διαπιστώθηκαν παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής όπως μη προβλεπόμενη σήμανση προβατοειδών-ενώτια και αδυναμία συγκέντρωσης ποιμνίου και σχηματίστηκαν οι κατά περίπτωση δικογραφίες.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις των διατάξεων του νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς καθώς στερούνταν ενημερωμένου βιβλιαρίου υγείας και σχετικής ηλεκτρονικής σήμανσης των ζώων συντροφιάς που κατείχαν.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα