back to top
29.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

29.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Σ. Μολώνης: Θέλουμε μια Ευρώπη ανάπτυξης, δημοκρατίας και δικαιοσύνης

Διαβάστε επίσης

«Στόχος μου μια Ευρώπη ανάπτυξης με περισσότερες θέσεις εργασίας, μια Ευρώπη Πράσινη όπου οι στόχοι θα υλοποιούνται και μια Ευρώπη δημοκρατίας και δικαιοσύνης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Αθήνα  9.84 και στον Γιάννη Θεοδόση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Μολώνης.

Κοινή Αγροτική Πολιτική

«Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σαν χώρα αλλά και σαν ΕΕ τι είδους ΚΑΠ θέλουμε. Αυτή τη στιγμή ακούμε τον κ Μητσοτάκη να λέει ότι θέλουμε εκμηδενισμό των ρύπων  του άνθρακα που προέρχονται από την κτηνοτροφία, δηλαδή να μηδενίσουμε την κτηνοτροφία; Η ΕΕ μιλάει για μείωση των ρύπων και ο κ. Μητσοτάκης για εκμηδενισμό…

Ένα άλλο θέμα είναι της αγροτικής οδοποιίας. Το αγροτικό οδικό δίκτυο στη χώρα μας είναι  κατεστραμμένο σε αντίθεση με την ΕΕ που είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σε πιθανή εκλογή μου στην ευρωβουλή, το πρώτο θέμα  που θα έφερνα θα ήταν η χάραξη οδικών αγροτικών αξόνων».

Επιδοτήσεις

«Δυστυχώς οι αγρότες έχουν μάθει να ζουν από επιδοτήσεις. Πρέπει τα χρήματα των επιδοτήσεων  να δίνονται διαφορετικά, να πηγαίνουν στην παραγωγή και όχι να περιμένουν οι αγρότες ότι την τάδε του μήνα θα μπει ένα ποσό επιδότησης. Αυτό ωστόσο δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, πρέπει πρώτα να αλλάξει κουλτούρα και νοοτροπία ο αγροτικός κόσμος». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα