back to top
25 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

25 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Β. Σακελλάρης: Αν δούμε από που ξεκινήσαμε τότε μπορούμε να μιλάμε για success story

Διαβάστε επίσης

«Παλαιότερα η χώρα μας μονοπωλούσε τα ξένα κανάλια μόνο με αρνητικές ειδήσεις, πλέον η Ελλάδα έχει κύρος και την αντιμετωπίζουν διαφορετικά στο εξωτερικό, είτε αυτές είναι επιχειρήσεις, παράγοντες είτε είναι κυβερνήσεις. Αν δούμε από που ξεκινήσαμε τότε μπορούμε να μιλάμε για success story» δήλωσε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Μαρία Παύλου ο Βασίλης Σακελλάρης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ.

Επιστολή Μητσοτάκη στην Κομισιόν 

«Μόνος σου μπορείς να πας γρήγορα αλλά με μια ομάδα μπορείς να πας μακριά. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν δείξει ότι μπορούν να αναλαμβάνουν διεθνείς πρωτοβουλίες, όπως η επιστολή Μητσοτάκη στην Πρόεδρο της Κομισιόν. Έκανε ένα θέμα εθνικό, που αντιμετωπίζουν και άλλες χώρες, ευρωπαϊκό».

«Στόχος μου, αν μπω στο ευρωκοινοβούλιο, να διορθωθεί η ΚΑΠ»

«Προφανώς και ζητήματα της ενεργειακής μετάβασης είναι σημαντικά, ωστόσο κάτι το οποίο θίγει τους ευρωπαίους παραγωγούς και αγρότες είναι αυτή η άδικη κοινή αγροτική πολιτική. Στόχος μου λοιπόν, αν μπω στο ευρωκοινοβούλιο, είναι να διορθωθεί η ΚΑΠ. Βλέπουμε ότι οι χώρες που είχαν κυβέρνηση από το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα ήταν εκείνες οι οποίες και εκδήλωσαν τις ανησυχίες τους και πήραν πρωτοβουλίες να διορθώσουν την ΚΑΠ απέναντι σε σοσιαλιστές, αριστερούς και πράσινους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα