back to top
29.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

29.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 09:00

Διαβάστε επίσης

Σοβαρά επεισόδια στο Βερολίνο λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρίσκονται στη γερμανική πόλη για το Final Four της Ευρωλίγκας. Οι αρχές μιλούν για ένα άτομο που παλεύει για τη ζωή του και άλλους 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά. Απόψε στις 9 στο Βερολίνο, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αναμετράται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Φάιναλ φορ.

Βόμβες μολότοφ σε δύο μηχανήματα έργου στο εργοτάξιο του Μετρό στο Γαλάτσι πέταξαν άγνωστοι με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική, επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, στη συμβολή των οδών Αγίας Γλυκερίας και Πάρνηθος.

Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν νωρίτερα σε διαμέρισμα στην οδό Τριφυλίας, στου Ζωγράφου, όπως και σε κατάστημα εστίασης στην Πατησίων, στη συμβολή της με την Ιακωβίδου.

Στα ύψη ο πολιτικός υδράργυρος στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές.

Σε Άρτα και Αγρίνιο περιόδευσε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ζήτησε να σταλεί και σε αυτές τις ευρωεκλογές το μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδος πρέπει να εξακολουθεί να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και την επόμενη πενταετία.

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Σήμερα και αύριο ο κ. Κασσελάκης θα βρίσκεται στα παλαιστινιακά εδάφη. Συγκεκριμένα θα επισκεφθεί τη Βηθλεέμ και τη Ραμάλα, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Παλαιστινιακής Αρχής και εκπροσώπους της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Επίσης θα συναντηθεί και με τον Πατριάρχη Θεόφιλο στα Ιεροσόλυμα.

Την Κύμη επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Χθες από τη Λιβαδειά κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ και ισχυρή εναλλακτική διακυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Στο πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος στον Κολωνό θα μιλήσει στις 11 και μισή το πρωί ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην Ουκρανία, τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το χθεσινό ρωσικό πλήγμα σε υπεραγορά στο Χάρκοβο, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε ο τοπικός κυβερνήτης Όλεχ Σινεχούμποφ.

Κυπελλούχος Ελλάδας για 20η φορά στην ιστορία του στέφθηκε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επικράτησαν του Άρη με 1-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Και ο καιρός…

Αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα στην Αττική με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα