back to top
29.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

29.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 10:00

Διαβάστε επίσης

Συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων φιλάθλων σημειώθηκαν στο Βερολίνο, όπου βρίσκονται λόγω της διεξαγωγής του final four της Euroleague στο μπάσκετ. Τραυματίστηκαν τουλάχιστον 12 άτομα, ο ένας σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Άλλα δύο άτομα φέρουν βαριά τραύματα. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Απόψε στις 9 στο Βερολίνο, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αναμετράται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του final four. 

Στα ύψη ο πολιτικός υδράργυρος στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές. 

Σε Άρτα και Αγρίνιο περιόδευσε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ζήτησε να σταλεί και σε αυτές τις ευρωεκλογές το μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδος πρέπει να εξακολουθεί να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και την επόμενη πενταετία.

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Σήμερα και αύριο ο κ. Κασσελάκης θα βρίσκεται στα παλαιστινιακά εδάφη. Συγκεκριμένα θα επισκεφθεί τη Βηθλεέμ και τη Ραμάλα, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Παλαιστινιακής Αρχής και εκπροσώπους της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Επίσης θα συναντηθεί και με τον Πατριάρχη Θεόφιλο στα Ιεροσόλυμα.

Την Κύμη επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Χθες από τη Λιβαδειά κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ και ισχυρή εναλλακτική διακυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές. 

Στο πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος στον Κολωνό θα μιλήσει στις 11 και μισή το πρωί ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Το απόγευμα (7.30) θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Στην Ινδία, έξι νεογέννητα έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ σε νοσοκομείο παίδων στο Νέο Δελχί. Η πυροσβεστική διέσωσε άλλα έξι παιδιά. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.

“Γίνε μαζί μου παιδί” έχει τίτλο η μεγάλη εκδήλωση που οργανώνουν ως τη μία μετά το μεσημέρι στον Εθνικό Κήπο οι παιδαγωγοί από όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου του Δήμου Αθηναίων. Οι δράσεις είναι πολλές όπως και τα δώρα και οι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Μεγάλη γιορτή για τους κηδεμόνες πρώην αδέσποτων ζώων συντροφιάς οργανώνει σήμερα η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων στο πάρκο Ελευθερίας. Η γιορτή ξεκινά στις 11 και θα διαρκέσει έως τις 4 το απόγευμα. Εκεί θα βρίσκονται και πολλοί τετράποδοι φίλοι έτοιμοι να προσφέρουν αγάπη σε όλους.

Κυπελλούχος Ελλάδας για 20η φορά στην ιστορία του στέφθηκε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επικράτησαν του Άρη με 1-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Και ο καιρός…  

Αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα στην Αττική με τοπικές βροχές. Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα