back to top
32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Μ. Δαφέρμου: Η δεύτερη θέση ανήκει στο ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης

Αισιόδοξη για την επιτυχία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις Ευρωεκλογές εμφανίστηκε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Θεοδόση η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχης Ισότητας του κόμματος, Μαρία Δαφέρμου.

«Τη βραδιά των εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί στη δεύτερη θέση με πολύ αυξημένα τα ποσοστά του. Θα αποτελέσει ξανά το φάρο για κάθε προοδευτικό πολίτη που είναι απογοητευμένος από την ασύδοτη πολιτική που ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο πόλος γύρω από τον οποίο θα μπορούν να συγκεντρωθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις  ώστε να ασκήσουν ουσιαστικό έλεγχο στην ΝΔ και να αποτελέσουν την προοπτική  κυβερνησιμότητας της χώρας».

Ευρωεκλογές με ατζέντα εθνικών εκλογών

«Θα ήταν καλύτερο να επικρατήσει μια περισσότερο ευρωπαϊκή ατζέντα ωστόσο το πολιτικό σκηνικό είναι αυτό που καθορίζει τις αποφάσεις των πολιτών σχετικά με τις ευρωεκλογές. Η ακρίβεια στη χώρα μας, παρά τις προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη να μας πείσει ότι είναι εισαγόμενη, δεν είναι. Αυτό  φαίνεται άλλωστε από την αύξηση του πληθωρισμού, που είναι πολλαπλάσιος από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Δυστυχώς η ακρίβεια είναι ενδημική και η κυβέρνηση εμφανίζεται απρόθυμη την αντιμετωπίσει».

Ευρωεκλογές και αποχή
«Υπάρχει μια βαθιά κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα. Οι πολιτικές που ασκήθηκαν έχουν απογοητεύσει τους Έλληνες πολίτες. Αυτό συμβαίνει και στην Ευρώπη, διότι οι συντηρητικές πολιτικές που έχουν επικρατήσει στο τιμόνι της, δεν υπηρετούν καθόλου το Ευρωπαϊκό όραμα της ισοτιμίας των μελών, αντιθέτως δημιουργούν προϋποθέσεις ανισότητας και διάκρισης».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα