back to top
32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Πόλο ανδρών: Μία νίκη μακριά από τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Μία νίκη απέχει ο Ολυμπιακός από τον 12ο συνεχόμενο τίτλο του στην Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τις νίκες τους επί της Βουλιαγμένης στη σειρά των τελικών, καθώς επικράτησαν 6-4 στο Λαιμό, και πλέον έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν το πρωτάθλημα με το απόλυτο νικών, εφόσον πετύχουν το 3-0 την προσεχή Τρίτη (28/5, 19:30) στον Πειραιά.

Σε αντίθεση με τον εξαιρετικό πρώτο τελικό, το σημερινό ματς χαρακτηρίστηκε από τις πολύ δυνατές άμυνες και τα εκατέρωθεν λάθη, με τους δύο αντιπάλους να μην βρίσκουν ρυθμό. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε σχεδόν 11,5 λεπτά για να σκοράρει, αλλά στο διάστημα αυτό ο ΝΟΒ το μόνο που κατόρθωσε ήταν να πετύχει ένα γκολ στην αρχή με τον Παπασηφάκη και στη συνέχεια έμεινε «άσφαιρος» για 16 αγωνιστικά λεπτά.

Με τέρματα του Γενηδουνιά και του Παπαναστασίου, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-1 στο ημίχρονο και, μετά την προσωρινή ισοφάριση από τον Γούντχεντ, πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν σωστές επιλογές στην επίθεση και ο Ολυμπιακός έφτασε στο 4-2 και στο 6-3 με γκολ του Νικολαϊδη, πριν διαμορφώσει λίγο πριν το τέλος ο Σπάχιτς το τελικό 6-4.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 0-2, 2-3, 1-1

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρτίδης

Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Αρ. Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς 2, Καλογερόπουλος, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σαπουνάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα