back to top
29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Π. Δήμας: Η ΝΔ εκφράζει τον μεσαίο χώρο που ανήκω

Διαβάστε επίσης

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζουν τον μεσαίο χώρο όπου και ανήκω», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Πύρρος Δήμας μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Στόχοι
«Τα θέματα του αθλητισμού, επαγγελματικού και ερασιτεχνικού, βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα μου. Θέλω να δραστηριοποιηθώ και στο πεδίο των δικαιωμάτων, με έμφαση σε όλα αυτά που υφίστανται οι συμπατριώτες μας στη Βόρεια Ήπειρο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βόρειο Ήπειρο. Θεωρώ ότι τα προβλήματά μας εκεί, είναι πολλά και πρέπει και αυτοί οι  άνθρωποι να έχουν φωνή».

Υποψηφιότητα Μπελέρη
«Ο κ Μπελέρη θα ήταν τελειωμένος πολιτικά, οι Αλβανοί ήδη λέγανε ότι η Ελλάδα θα τον ξεχάσει. Όχι, η Ελλάδα και ο κ. Μητσοτάκης δεν τον ξέχασε. Στο πρόσωπο του κ. Μπελέρη συσπειρώνεται όλος ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου. Και ο κ. Μπελέρης και εγώ, εφόσον εκλεγώ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο για τους συμπατριώτες μας στη Χειμάρρα».

Δημογραφικό
Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα στην ευρωπαϊκή ατζέντα θα είναι ψηλά το δημογραφικό διότι δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα Για πρώτη φορά φέτος το ισοζύγιο ήταν περισσότεροι θάνατοι και λιγότερες γέννες και αυτό είναι λυπηρό και παράλληλα τρομακτικό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα