back to top
26 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

26 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πάρκινγκ για τα τουριστικά λεωφορεία στην Πλατεία Νερού

Διαβάστε επίσης

Στην πλατεία Νερού στο Νέο Φάληρο προτείνει ο δήμος Αθηναίων να σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία προκειμένου να σταματήσει το χάος που προκαλείται στο κέντρο της Αθήνας από τα σταθμευμένα πούλμαν στις πλατείες Ομονοίας και Συντάγματος καθώς και έξω από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας τόνισε ότι είναι σε διαρκή επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα καθώς όπως είπε δεν γίνεται τα πούλμαν να ανάβουν τα αλάρμ και να κλείνουν για ώρες τους δρόμους της πόλης.

Ο κ. Δούκας υποστήριξε ότι έχει βρεθεί λύση με την πλατεία Νερού στο Νέο Φάληρο όπου υπάρχει μεγάλη έκταση για να σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία αφού αποβιβάσουν τους τουρίστες.

Μάλιστα θα υπάρξει και ειδικό σχέδιο σχετικά με την στάθμευση τους αλλά και την εύκολη έξοδο και είσοδο στον χώρο που είναι συναυλιακός και έχει τις σχετικές προδιαγραφές για την εξυπηρέτηση χιλιάδων επισκεπτών.

Ακόμη ο κ. Δούκας πρόσθεσε ότι μέχρι τις 6 Ιουνίου που είναι οι τελικές συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς θα έχει βρεθεί λύση για το πρόβλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα