back to top
32.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

32.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους του στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην αποστολή της ομάδας, η οποία έφτασε το μεσημέρι από το Βερολίνο με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στις αποσκευές της.

Χιλιάδες κόσμου είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθούν την αποστολή, η οποία στη συνέχεια πάνω σε ένα διώροφο ανοικτό λεωφορείο πήγαν με αυτοκινητοπομπή στο ΟΑΚΑ.

 

 

Στις 16.10 το διώροφο λεωφορείο με τους πρωταθλητές Ευρώπης και η αυτοκινητοπομπή πέρασαν τα διόδια της Αττικής Οδού με κατεύθυνση προς το ΟΑΚΑ, ενώ είχε διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

 

Μάλιστα η διαδρομή των 25 λεπτών από τα Σπάτα κράτησε περίπου δυόμιση ώρες με τους οπαδούς να αποθεώνουν συνεχώς τους «πράσινους», ενώ η Αττική Οδός αναγκάστηκε να κλείσει το ρεύμα προς Ελευσίνα λόγω του μποτιλιαρίσματος.

Ενώ το πούλμαν αναχωρούσε προς το γήπεδο του «τριφυλλιού», ο Λούκα Βιλντόσα άρπαξε την ευκαιρία και τη… σημαία της ομάδας, ανεμίζοντας τη και γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο!

 

 

Ο Ματίας Λεσόρ φαίνεται πως έκανε… πράξη τα χθεσινά του λόγια πως: «Δεν φαντάζεστε πόσο θα πιώ!», με τον Γάλλο σέντερ του «τριφυλλιού» να ζει με την ψυχή του τις ιστορικές αυτές στιγμές!

Συγκεκριμένα, ο σέντερ του Παναθηναϊκού πανηγύρισε πάνω στο καταπράσινο και ανοικτό λεωφορείο που μεταφέρει την αποστολή στο ΟΑΚΑ, όντας ημίγυμνος με ένα καπνογόνο στο δεξί χέρι και ένα μισοάδειο μπουκάλι ουίσκι και μια σημαία της ομάδας στο άλλο!

Στις 17.15 το λεωφορείο με τους «πράσινους» έφτασε στο ΟΑΚΑ, όπου μια λαοθάλασσα από οπαδούς αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του. Εκστασιασμένοι ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο λεωφορείο.

Η όρεξη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ άνοιξε με τον Ισπανό άσο να βάζει στόχο το 8ο όπως τόνισε στην υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης στο ΟΑΚΑ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Όπως όλοι οι παίκτες, έτσι και ο Χουάντσο πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στους φίλους του «τριφυλλιού», βάζοντας πλώρη για το back to back.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλω να σας δω του χρόνου για το 8ο»!

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα