back to top
31.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

31.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Ολυμπιακός: Κάταγμα κόπωσης ο Φαλ

Διαβάστε επίσης

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς ο Μουσταφά Φαλ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο πόδι του και θα χάσει όλη την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γάλλος σέντερ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτό σημαίνει, πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πoρευτούν χωρίς τον Φαλ στα πλέι οφ, απέναντι σε Περιστέρι και στη συνέχεια στους μεγάλους τελικούς ή τον μικρό τελικό, καθώς δεν μπορεί να κάνει πλέον αλλαγές στους ξένους του. Τότε, είχε επιλεγεί να μείνει εκτός εφτάδας ξένων ο Μόουζες Ράιτ.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει στη μάχη των πλέι οφ και τη διεκδίκηση του τίτλου με μοναδικό καθαρό σέντερ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ στο “5” μπορούν να παίξει και ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ενώ κατά συνθήκη και ο Άλεκ Πίτερς.

Παράλληλα, αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει επτά ξένους στο ρόστερ του, αλλά έξι και συγκεκριμένα τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάναν, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα