back to top
28.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

28.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Ο Αθήνα 9.84 γίνεται 37 και το γιορτάζει με τους δημοσιογράφους της νέας γενιάς

Διαβάστε επίσης

Ο «Αθήνα 9.84» δεν έχει μόνο σπουδαίο παρελθόν, αλλά και παρόν και μέλλον. Με αφορμή τα 37α γενέθλια του σταθμού που έσπασε το κρατικό μονοπώλιο και έφερε τον ραδιοφωνικό πλουραλισμό και την πολυφωνία στα ερτζιανά, ο «Αθήνα 9.84» γιορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με τους δημοσιογράφους της νέας γενιάς.

Σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, ο «Αθήνα 9.84» έδωσε τον λόγο στους φοιτητές των τμημάτων Επικοινωνίας-ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως και στους πρωτεργάτες του «Ράδιο Πάντειον» και άκουσε πώς φαντάζονται οι δημοσιογράφοι του αύριο, το ραδιόφωνο της νέας εποχής, σε ένα ανοιχτό «workshop» στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» του Μεγάρου Αθηνών.

«Σήμερα, είναι η μέρα του Αθήνα 9.84, ένας ιστορικός σταθμός ο οποίος συμβολίζει την πολυφωνία, την ενότητα, τη συνεργασία, σας διαβεβαιώνω ότι ως πρόεδρος του, θα προσπαθήσω αυτό να συνεχιστεί και να αυξηθεί», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δ.Σ. του «Αθήνα 9.84» Νίκος Λαλιώτης. «Είμαστε σήμερα εδώ στο Μέγαρο Μουσικής για την ημερίδα του ραδιοφώνου, μια πάρα πολύ ωραία εκδήλωση με νέους ανθρώπους που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της δημοσιογραφίας και του ραδιοφώνου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Πραγματικά συγκινούμαι γιατί βλέπω μια νέα γενιά που έχει την διάθεση να αγωνιστεί να παλέψει να διεκδικήσει την ζωή της, και νομίζω ότι η δικιά μας γενιά πια, μπορεί να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους να βρουν τον δρόμο τους», τόνισε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα