back to top
29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ο Μασεράνο μιλά με τον Μέσι για το «Παρίσι 2024»

Διαβάστε επίσης

Το ενδεχόμενο παρουσίας του Λιονέλ Μέσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, παραμένει υπαρκτό και όπως φαίνεται, το σημαντικότερο ζήτημα από το οποίο και θα εξαρτηθεί η… επιστροφή του κορυφαίου άσου στο Παρίσι, είναι το βεβαρυμένο πρόγραμμα.

Οπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα της Αργεντινής «TYC Sports», ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας και πρώην συμπαίκτης του Μέσι στην «αλμπισελέστε», Χαβιέ Μασεράνο, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον «pulga» για το συγκεκριμένο θέμα.

«Μίλησα με τον Λίο και συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε σύντομα. Μόλις άρχισε την σεζόν με την Ιντερ Μαϊάμι, έχει ακόμα χρόνο για τους Αγώνες, ειδικά αφού έχει και το Κόπα Αμέρικα. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να δούμε εάν θα έχει πραγματικά την ενέργεια να είναι εκεί».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής θα ενισχυθεί με τους Νίκολα Οταμέντι και Χουλιάν Αλβαρες, ενώ σε περίπτωση που ο Μέσι δεν «δώσει το παρών», επικρατέστερος για την τρίτη θέση παίκτη άνω των 23 ετών στην αποστολή, είναι ο τερματοφύλακας της Αστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, εφ’ όσον πάρει την σχετική άδεια από τον αγγλικό σύλλογο.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα