back to top
30.5 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

30.5 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Να στείλουν με τη ψήφο τους στις 9 Ιουνίου μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και εμπιστοσύνης προς τη Νέα Δημοκρατία κάλεσε από το Γεράνι Ρεθύμνου τους πολίτες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που πραγματοποιεί από το πρωί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη. Ακόμη, ο πρωθυπουργός επέμεινε πως δεν πρέπει να «ξανασηκώσει κεφάλι ο λαϊκισμός των λεφτόδεντρων», κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υπέρμετρη παροχολογία. «Η Ευρώπη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και στην πατρίδα μας τα επόμενα πέντε χρόνια», ανέφερε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι η εικόνα της χώρας από το 2019 έχει αλλάξει ριζικά.

«Στις ευρωεκλογές πρέπει να ηττηθεί η αλαζονεία του 41% και να ενισχυθεί με θετική ψήφο ελπίδας ο νέος ΣΥΡΙΖΑ που φτιάχνουμε, με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση για το κοινό καλό», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ», σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με όπλο τις προτάσεις του θέλει στις 9 Ιουνίου «να ανοίξει ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή».

Η ψήφος στo ΠΑΣΟΚ είναι το πραγματικό μήνυμα απέναντι στην αλαζονεία του Μαξίμου. Να έχει το βράδυ της Κυριακής ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση και όχι την αντιπολίτευση του Tik Tok» ανέφερε με νόημα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Επανέλαβε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για νέο ΕΚΑΣ σε 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους και μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, όχι μηδενισμό όπως προτείνει”ο νεολαϊκιστής κ. Κασσελάκης” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την περιοδεία του επισκεπτόμενος τη Δράμα όπου στις 7.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη ομιλία του στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος.

«Σύγκλιση με την ΕΕ των λόμπι της διαφθοράς, των μονοπωλίων και των πολέμων εμείς ποτέ δεν είχαμε και ούτε θέλουμε να αποκτήσουμε», τονίζει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ο κ. Κουτσούμπας περιοδεύει σήμερα στην Κρήτη. 

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να εξετάσει προσεκτικά την πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός στην Γάζα απηύθυνε ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ.Σύμφωνα με την πρόταση η Χαμάς θα απελευθερώσει ομήρους και πρόσφερε την υποστήριξή του προς την κυβέρνηση σε περίπτωση που αποχωρήσουν οι ακροδεξιοί εταίροι του συνασπισμού.

Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 59χρονου ,ο οποίος συνελήφθη στα Άνω Λιόσια καθώς έκαψε τη σωρό του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτές  της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια που οδήγησε στον θάνατο στον ηλικιωμένο άνδρα ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διενέργειας ψυχιατρικής εξέτασης στον 59χρονο.

Η Βόρεια Κορέα έστειλε για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες μπαλόνια με ακαθαρσίες προς την Νότια Κορέα, ανακοίνωσε ο νοτιοκορεατικός στρατός.Ο υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για «αφάνταστα αισχρή και χαμερπή συμπεριφορά». Ο νοτιοκορεατικός στρατός ζήτησε από το κοινό να μην αγγίζει τα μπαλόνια και να τα αναφέρει στις αρχές.

Στην αθλητική επικαιρότητα…

Ρεάλ Μαδρίτης και  Ντόρτμουντ αναμετρώνται απόψε στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας ξεκινά στις 10 το βράδυ. 

Και ο καιρός…  

Γενικά αίθριος και παροδικά αραιές νεφώσεις για αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα