back to top
30.4 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

30.4 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου ενόψει των ευρωπαϊκών εκλογών της 9ης Ιουνίου θα παραχωρήσει αύριο, στις 11 το πρωί, στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου βρίσκεται σε διήμερη περιοδεία στην Κρήτη. 

«Η Ευρώπη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και στην πατρίδα μας τα επόμενα πέντε χρόνια», ανέφερε ο πρωθυπουργός από το Γεράνι στο Ρέθυμνο προσθέτοντας ότι η εικόνα της χώρας από το 2019 έχει αλλάξει ριζικά.

«Στις ευρωεκλογές πρέπει να ηττηθεί η αλαζονεία του 41% και να ενισχυθεί με θετική ψήφο ελπίδας ο νέος ΣΥΡΙΖΑ που φτιάχνουμε, με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση για το κοινό καλό», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ», σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με όπλο τις προτάσεις του θέλει στις 9 Ιουνίου «να ανοίξει ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή».

Η ψήφος στo ΠΑΣΟΚ είναι το πραγματικό μήνυμα απέναντι στην αλαζονεία του Μαξίμου. Να έχει το βράδυ της Κυριακής ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση και όχι την αντιπολίτευση του Tik Tok» ανέφερε με νόημα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Επανέλαβε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για νέο ΕΚΑΣ σε 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους και μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, όχι μηδενισμό όπως προτείνει”ο νεολαϊκιστής κ. Κασσελάκης” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την περιοδεία του επισκεπτόμενος τη Δράμα όπου στις 7.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη ομιλία του στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος.

 

«Σύγκλιση με την ΕΕ των λόμπι της διαφθοράς, των μονοπωλίων και των πολέμων εμείς ποτέ δεν είχαμε και ούτε θέλουμε να αποκτήσουμε», τονίζει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ο κ. Κουτσούμπας περιοδεύει σήμερα στην Κρήτη. 

Παρά τις πιέσεις που δέχεται τόσο στο εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, μετά και την παρουσιάση της πρότασης του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επιμένει στις απόψεις του. Σε νεότερες δηλώσεις που έκανε σήμερα Σάββατο ο Νετανιάχου είπε ότι οι όροι για τον τερματισμό του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας «δεν έχουν αλλάξει».

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Άρβης στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6) με τον πνιγμό ενός 7χρονου αγοριού στη θάλασσα.Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, το παιδί κατάφερε να διαφύγει της προσοχής της μητέρας, η οποία του είχε απαγορεύσει να πάει για μπάνιο. Δυστυχώς, λίγα λεπτά αργότερα ο μικρός Νικόλας βρέθηκε στην παραλία χωρίς την επίβλεψη ενήλικα και βούτηξε στη θάλασσα. Χωρίς να είναι ακόμη επιβεβαιωμένο πόση ώρα βρισκόταν μέσα στο νερό το παιδί, τελικά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.578 ευρώ επέβαλε η Πυροσβεστική σε 55χρονη Γερμανίδα στη Ζάκυνθο, η οποία έκαιγε ξερά χόρτα σε ακαθάριστο οικοπεδικό χώρο δίπλα σε πυκνή δασική βλάστηση με πεύκα στο Γύρι Ζακύνθου. Έχουμε προειδοποιήσει τους πάντες και το επαναλαμβάνουμε: Καμία επιείκεια στους εμπρηστές», δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας με αφορμή το περιστατικό στη Ζάκυνθο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, αύριο Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, λόγω ποδηλατικού αγώνα   με την επωνυμία «Run Bike Care 2024». Αναλυτικά οι ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984fm.gr

Στην αθλητική επικαιρότητα…

Ρεάλ Μαδρίτης και  Ντόρτμουντ αναμετρώνται απόψε στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας ξεκινά στις 10 το βράδυ. 

Και ο καιρός… 

Γενικά αίθριος και παροδικά αραιές νεφώσεις για αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα