back to top
35.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

35.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Η Μπάιλς έτοιμη για το «Παρίσι 2024»

Διαβάστε επίσης

Η Σιμόν Μπάιλς «έγραψε ιστορία» στην ενόργανη γυμναστική των ΗΠΑ, καθώς έγινε η μοναδική αθλήτρια με εννέα τίτλους στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, που διεξήχθη στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας.

Η Αμερικανίδα γυμνάστρια, η οποία θεωρείται δικαίως ως η κορυφαία της σύγχρονης εποχής και μία από τις καλύτερες όλων των εποχών, συνεχίζει ιδανικά την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν στο Παρίσι (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου).

Για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η τετράκις Ολυμπιονίκης θα πρέπει να περάσει από τα trials (σ.σ. αγώνες πρόκρισης) των ΗΠΑ, που θα γίνουν από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου στη Μινεάπολη.

Η Μπάϊλς πήρε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, καθώς συγκέντρωσε 119.750 βαθμούς, αφήνοντας μακράν στην δεύτερη θέση την Σκάι Μπλέικλι (113.850β.).

Η Μπάιλς επέστρεψε στους αγώνες τον Αύγουστο του 2023 μετά από διετή απουσία, λόγω της «κατάρρευσής» της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου αισθάνθηκε δυσκολία προσανατολισμού και δεν έλαβε μέρος σε αρκετά αγωνίσματα.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα