back to top
26.5 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

26.5 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

ΠΑΟΚ: «Προς κάθε ενδιαφερόμενο, δεν δεχόμαστε προτάσεις για τον Λουτσέσκου»

Διαβάστε επίσης

Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει στο προσκήνιο της Κάλιαρι, με τους Ιταλούς να απευθύνονται στον Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος «τελείωσε» κάθε συζήτηση για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Μπορεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ να έχει «τελειώσει» την υπόθεση περί μνηστήρων με τα όσα έχει δηλώσει για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, έρχεται να προστεθεί και η δήλωση του Κυριάκου Κυριάκου στους Ιταλούς και στο centotrentuno.com:

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν η Κάλιαρι προσέγγισε κάποιον από τους συνεργάτες του κ.Λουτσέσκου. Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι θεωρούμε τον Λουτσέσκου έναν προπονητή από το πάνω ράφι και δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με τα επιτεύγματά του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της μεταγραφικής αγοράς.

Δυστυχώς για όποιον σύλλογο ενδιαφέρεται, ο κ. Λουτσέσκου επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον σύλλογό μας για άλλα 3 χρόνια και αυτό συνέβη πριν ακόμη κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν η απόδειξη της δέσμευσής μας με εκείνον και εκείνου προς εμάς.

Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο να δεχτούμε προσφορές για τον Λουτσέσκου και εκείνος κυμαίνεται στο ίδιο μήκος».

Όπως σημειώνουν οι Ιταλοί, με αυτήν την δήλωση, ο ΠΑΟΚ κλείνει την πόρτα στην Κάλιαρι και σε όλους τους άλλους συλλόγους που έχουν σκεφτεί να κινηθούν για την απόκτηση του 55χρονου τεχνικού.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα