back to top
30.6 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

30.6 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Σ. Κυμπουρόπουλος: Μετά τις ευρωεκλογές η συζήτηση αν είναι ακροδεξιά η Μελόνι

Διαβάστε επίσης

«Η συζήτηση, αν είναι ακροδεξιά η Μελόνι, καλό είναι να γίνει μετά τις εκλογές» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Μελιγγώνη, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σχολιάζοντας τη φράση «γιατί, είναι ακροδεξιά η Μελόνι;» του Βαγγελη Μειμαράκη, στον Αθήνα 9.84 και το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΕΛΚ προκειμένου να εκλέξουν Πρόεδρο της Κομισιόν.

«Μια τέτοια απόφαση λαμβάνεται με τη νέα σύνθεση του ΕΛΚ και για αυτό λέμε να δούμε μετά τις εκλογές, ποιες ευρωπαϊκές δυνάμεις μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα υποστηρίξουν ότι η Μελόνι είναι ακροδεξιά και ποιες ότι δεν είναι. Εγώ πάντως θα πάω με τη δημοκρατία και την ιστορία η οποία δεν ξεχνά».

ΣΥΡΙΖΑ 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτικές θέσεις- προτάσεις για την Ελλάδα μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και γι’ αυτό προσπαθεί με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα να μετακινήσει το βλέμμα και την προσοχή των πολιτών σε αερολογίες. «Τώρα θα έπρεπε να μιλάμε για την Ευρώπη, για τα μεγάλα ευρωπαϊκά ζητήματα τα οποία θα μας απασχολήσουν στην επόμενη θητεία. Δεν έχουμε ακούσει καμία αντιπολιτευτική πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα μεγάλα θέματα».

Συμμετοχή στις ευρωεκλογές

«Υπάρχει κούραση στους ψηφοφόρους από τις εκλογικές διαδικασίες και από την ακρίβεια και δεν θα πάνε να ψηφίσουν. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα