back to top
35.4 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

35.4 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Καταγγελία του Ολυμπιακού κατά του Εργκίν Αταμάν

Διαβάστε επίσης

Την τιμωρία του Εργκίν Αταμάν, αλλά και του αθλητικού διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Κοντού ζητάει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την αποστροφή του Τούρκου προπονητή σχετικά με τους Έλληνες διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή – καταγγελία ο Ολυμπιακός αναφέρει πως ο Αταμάν στις δηλώσεις του έκανε λόγο για στημένο πρωτάθλημα και ότι ο Τούρκος κόουτς «δυσφημεί βαθύτατα και ευθέως το ελληνικό πρωτάθλημα». Επιπλέον, η «ερυθρόλευκη» πλευρά θεωρεί πως ότι με τα λεγόμενά του ο προπονητής του «τριφυλλιού»: «κατηγορεί αυθαίρετα και συκοφαντικά πως εκ προθέσεως ελήφθησαν λανθασμένες αποφάσεις κατά του Παναθηναϊκού».

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν σταματούν εκεί, αφού υποστηρίζουν πως ο 58χρονος «δυσφημεί, προσβάλει και θίγει το κύρος, την αξιοπιστία και τη φήμη του Ολυμπιακού, την οποία εμφανίζει ως μετέχουσα σε εγκληματική οργάνωση. Υποθάλπτει και υποκινεί την άσκηση βίας, φραστικής και όχι μόνο, εις βάρος των διαιτητών».

Έτσι ο Ολυμπιακός ζητά από το πειθαρχικό όργανο του ΕΣΑΚΕ:

Να επιβληθεί στον Εργκίν Αταμάν ποινή αφαίρεσης του δικαιώματος παρουσίασης στον πάγκο του Παναθηναϊκού, «λόγω της σοβαρότητας των παραβατικών συμπεριφορών και δηλώσεών του με βάση το άρθρο 74».

Να επιβληθεί στον Δημήτρη Κοντό πειθαρχική τιμωρία για τη δημόσια επιδοκιμασία του, επειδή, δηλαδή «κούνησε το κεφάλι του συγκαταβατικά».

Και να επιβληθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός η δέουσα πειθαρχική ποινή.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα