back to top
35.4 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

35.4 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Παπαδόπουλος: «Μεγάλο λάθος να αλλάξω πολλά πράγματα »

Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Παρασκευή τη Γερμανία σε σπουδαία φιλική αναμέτρηση και ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο κλίμα την ομάδα αλλά και τα πλάνα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι υπάρχει απογοήτευση που δεν είμαστε στο Euro αλλά σημασία για το παιχνίδι με τη Γερμανία έχει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να περάσουμε τη φιλοσοφία μας στα παιδιά. Να μην είμαστε παθητικοί, να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι focus στην ομάδα, την αγαπούν, προσπαθούν πολύ, έχουν αφήσει πίσω τη στενoχώρια στο Euro και θα έχουμε μία καλή εικόνα.

Αυτό που έχω διακρίνει, είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν να μπουν στο Euro και είναι τιμή για εκείνους να φορούν το εθνόσημο. Το έχουν δείξει. Για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο η τακτική και η στρατηγική αλλά πάντα έχω στο μυαλό, είναι αυτό που διακρίνει τον Έλληνα. Να μπουμε στον αγωνιστικό χώρο, να το χαρούμε και να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Δεν θα δείτε κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να κάνω πολλές αλλαγές γιατί είμαι λίγο καιρό. Μπορώ να τους αλλάξω την ψυχολογία για να ανταποκριθούν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Το πάθος είναι σημαντικός παράγοντας. Να ακολουθήσουν το πλάνο και τη στρατηγική και να μπουν να χαρούν το παιχνίδι.

Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να αλλάξω πολλά πράγματα απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Θα προσπαθήσω να βάλω κάποια στοιχεία εγώ με βάση τον αντίπαλο και παίκτες με συγκεκριμένα στοιχεία. Νομίζω δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές.

Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου έχω να χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες επειδή έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε έξι αλλαγές στα παιχνίδια. Θα προσπαθήσω να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και στα νέα που έχουν έρθει. Μερικές φορές προβληματίζεσαι στο κοουτσάρισμα μέσα στο ματς αλλά στο μυαλό μου έχω να δώσω σε όλους χρόνο συμμετοχής.

Η εξέλιξη του Τζόλη ήταν πολύ καλή, είχε εξαιρετική σεζόν για γκολ και ασίστ και για αυτό έχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.

Πολλές φορές το κίνητρο υπάρχει από μόνο του όταν παίζεις με μία καλή ομάδα. Με την εικόνα που έχουμε στις προπονήσεις, θα έχουμε μία τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που φαντάζεται κάποιος και απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα