30.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

30.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

ΠΑΟΚ: Αποσύρεται για Καμαρά – Επίσημη πρόταση για Μπρέιθγουεϊτ

Διαβάστε επίσης

Διορία στον Καμαρά για να απαντήσει σήμερα έδωσε ο ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα έκανε επίσημη «κρούση» για Μπρέιθγουεϊτ και βρήκε μεσοεπιθετικό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, καθώς κρίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την προσθήκη εντός παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Ωστόσο, δεν σκοπεύει να τον περιμένει για πολύ καιρό. Ο πρωταθλητής Ελλάδας έδωσε στον μέχρι πρότινος άσο του Ολυμπιακού προθεσμία για να απαντήσει μέχρι σήμερα, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η προσφορά του συλλόγου της Θεσσαλονίκης είναι για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο άλλοτε χαφ της Ρόμα αξιώνει 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Εφόσον δεν πει το «ναι» εντός της ημέρας, τότε ο ΠΑΟΚ θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Όσον αφορά την ενίσχυσή του στη γραμμή κρούσης, επιβεβαίωσε με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, έκανε πρόταση ώστε να τον κάνει δικό του. Την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Εσπανιόλ, μετρώντας 74 συμμετοχές, τις οποίες έχει συνδυάσει με 32 γκολ και 4 ασίστ. Φέτος έκανε εξαιρετική σεζόν, σημειώνοντας 22 γκολ σε 39 συμμετοχές στη Segunda Division, ενώ αγωνίστηκε και σε δύο ματς στο Κύπελλο.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καταλανούς έως το καλοκαίρι του 2025 και πολλά θα εξαρτηθούν για το μέλλον του από την έκβαση των μπαράζ στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα