back to top
29.3 C
Athens
Πέμπτη, 8 Αυγούστου, 2024

29.3 C
Athens
Πέμπτη, 8 Αυγούστου, 2024

Μάριος Ηλιόπουλος: Στις 16:00 η παρουσίαση του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωστοποίησε μέσω δήλωσής του, το μεσημέρι της Δευτέρας, ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ και παραδίδει τα ηνία στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο.

Μάλιστα στη δήλωσή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι στην αίθουσα Τύπου της OPAP Arena στις 16:00 θα γίνει η παρουσίαση του νέου ιδιοκτήτη της Ένωσης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα παραμείνει ένας απλός στρατιώτης του μεγαλείου της ΑΕΚ.

Ο 54χρονος εφοπλιστής είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ναυτιλιακών υπηρεσιών «Seajet», η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των ταχυπλόων σκαφών που εξυπηρετούν τα ελληνικά νησιά. Η Seajets είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο είδος της στην Ελλάδα με στόλο ταχυπλόων που συνδέουν πολλά νησιά του Αιγαίου.

Μία από τις επικερδείς του επιχειρηματικές κινήσεις ήταν οι αγορές και οι πωλήσεις κρουαζιερόπλοιων. Οι αγορές των κρουαζιερόπλοιων, ήταν μια επιχειρηματική κίνηση του, που είχε την φιλοδοξία να δημιουργήσει μια μεγάλη εταιρεία κρουαζιερόπλοιων, αλλά στη συνέχεια ο στόλος που αγοράστηκε παροπλίστηκε λόγω της πανδημίας και όλοι προεξοφλούσαν ότι τα πλοία θα πήγαιναν για σκραπ, τελικά φαίνεται ότι εξελίσσεται σε κερδοφόρο και ευφυές εγχείρημα.

Στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι η SeaJets με το πλοίο του Tera Jet και τους ναυτικούς του, έσπευσε στην θαλάσσια περιοχή και προσέφερε βοήθεια σε πάνω από 700 ανθρώπους, διασώζοντας και μεταφέροντάς τους σε μεγαλύτερα πλοία.

Είναι χορηγός στις ομάδες των Κυκλάδων, Πανναξιακός, Φοίνικας Σύρου, της Κύμης στο Μπάσκετ καθώς και σε τοπικές δραστηριότητες όπως το Mykonos Run, Folegandros Sunset trail, Serifos Sunset race και Cyclades Regatta.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι οπαδός της ΑΕΚ, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί στενή επαγγελματική σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα