back to top
35.3 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

35.3 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός: Στα 18 εκατομμύρια ευρώ η πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη

Διαβάστε επίσης

Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη και το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ συνεχίζονται. Η A BOLA μάλιστα υποστηρίζει πως η πρώτη επίσημη πρόταση των πρωταθλητών Πορτογαλίας στον Παναθηναϊκό για τον διεθνή φορ ανέρχεται στα 18 εκατ. ευρώ.

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη είναι γνωστό και η πρώτη πρόταση των “λιονταριών” στον Παναθηναϊκό για την αγορά του διεθνούς φορ φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το ρεπορτάζ της A BOLA. Το πορτογαλικό Μέσο υποστηρίζει, πως μετά από συζητήσεις μεταξύ των δύο κλαμπ, η Σπόρτινγκ άνοιξε τα χαρτιά της και προχώρησε σε πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των πράσινων.

Από τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως ο παίκτης δεν πωλείται αυτό το καλοκαίρι, ενώ από την πλευρά τους οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι οι… αντιστάσεις του τριφυλλιού μπορούν να καμφθούν με ένα ποσό άνω των 20 εκατομμύριων ευρώ.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι τονίζουν πως τις επόμενες μέρες αναμένεται νέα πρόταση για τον Φώτη και προσθέτουν πως αν καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη, τότε θα τον “δέσουν” με συμβόλαιο 5ετιας και μία ρήτρα κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ!

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα