back to top
27.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

27.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Αμοργός: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται από την Τρίτη

Διαβάστε επίσης

Παραμένουν χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου συνταξιούχου Αμερικανού αστυνομικού Έρικ Κάλιμπετ, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τρίτης στην Αμοργό .

Συμφωνα με το στίγμα που έδωσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και για τις δύο συσκευές που είχε μαζί του ο 59χρονος, η περιοχή όπου χάθηκε τη επαφή με τον 59χρονο περιλαμβάνει δύσβατη έκταση μέσα στην οποία βρίσκονται χαράδρες και επικίνδυνα σημεία που καθιστούν πολύ δύσκολο τον εντοπισμό του

Ο άνδρας επιχείρησε από τις 7 το πρωί της Τρίτης να διασχίσει μια διαδρομή 20 χλμ. με τα πόδια. Ενημερωσε με φωτογραφία την αδελφή του ότι ξεκινάει την πορεία του στο μονοπάτι από Αιγιάλη προς Κατάπολα .Το τελευταίο άτομο που τον είδε ζωντανό ήταν γύρω στις 9 η ώρα μια εργαζόμενη σε αναψυκτήριο, όπου ο άνδρας μπήκε να προμηθευτεί ένα αναψυκτικό.
Έκτοτε, όμως, δεν υπάρχει κανείς που να έχει συναντήσει τον Κάλιμπετ ο οποίος ήταν γνωστός στους κατοίκους του νησιού καθώς επισκεπτόταν συχνά την Αμοργό.

Ο δήμος Αμοργού προχώρησε σε ανάρτηση με τη φωτογραφία του, ζητώντας από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα Αμοργο.

Newsroom Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα