back to top
31.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

31.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Τοπόσημα»: Η Ειρήνη Γρατσία στην Πλατεία Βικτωρίας για τη νεότερη αρχιτεκτονική κληρονομιά της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Το πάθος της είναι τα κτήρια της Αθήνας, η σωτηρία τους και η ανάδειξή τους. Αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 10 το πρωΐ, η Ειρήνη Γρατσία, συντονίστρια της πρωτοβουλίας Monumenta, μας υποδέχεται στην Πλατεία Βικτωρίας και μας αποκαλύπτει μερικούς από τους νεότερους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς της πόλης.

Η εκπομπή «Τοπόσημα» προσπαθεί να αναπλάσει ραδιοφωνικά την αίσθηση, τη ζωή, το ρυθμό, την ιστορία της Αθήνας, εστιάζοντας σε ένα κομμάτι της κάθε φορά, μέσα από τη φωνή των ίδιων των κατοίκων της.

Ο Πάνος Πολυζωΐδης συνομιλεί με Αθηναίους, όχι απαραίτητα γεννημένους και μεγαλωμένους στην Αθήνα, αλλά και ανθρώπους που επέλεξαν την πόλη ή που η ζωή έφερε εδώ, που την έκαναν δική τους πόλη, για λίγο ή για πάντα.

Ο Αθήνα 9,84 βγαίνει από το στούντιο και φέρνει τα μικρόφωνά του επί τόπου, στο σημείο που οι καλεσμένοι επιλέγουν. Δημόσια πρόσωπα ή και λιγότερο γνωστά, που προέρχονται από όλους του χώρους δραστηριότητας, από την τέχνη, τα γράμματα, τις επιχειρήσεις, την πολιτική, τον αθλητισμό, μιλούν για τη ζωή τους μέσα από αναφορές στον αστικό χώρο όπου αυτή εξελίσσεται.

«Τοπόσημα», μία ραδιοφωνική αθηναιογραφία με τον Πάνο Πολυζωΐδη, στον Αθήνα 9,84, κάθε Σάββατο στις 10 το πρωΐ.

Αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου, στην Πλατεία Βικτωρίας, η Ειρήνη Γρατσία μας μιλά για τα κτίρια της Αθήνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα