back to top
32.5 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

32.5 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Περισσότερη δουλειά, λιγότερα λάθη και όχι έπαρση, ζήτησε από τους υπουργούς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στο νέο υπουργικό συμβούλιο, μετά τον ανασχηματισμό. Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε ως προτεραιότητες της κυβέρνησης τα θέματα της ακρίβειας, της υγείας και της παιδείας.

Ο πρωθυπουργός αναχωρεί σήμερα για την Ελβετία για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ειρήνης για την Ουκρανία που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στο Μπούργκενστοκ.

Έντονη κριτική του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο. Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού, λες και ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του. Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για την παταγώδη αποτυχία της πενταετούς διακυβέρνησης του σε κρίσιμους τομείς, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στη δυναμική προγραμματική αντιπολίτευση.

Νεκρός εντοπίστηκε ο 74χρονος Ολλανδός τουρίστας που αγνοείτο εδώ και έξι ημέρες στη Σάμο. Η σορός του εντοπίστηκε από drone σε χαράδρα στην περιοχή Λιμνιώνας, από μέλη της ομάδας Ίκαρος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου.

Στο μεταξύ, συναγερμός έχει σημάνει και στη Σίκινο από την ταυτόχρονη εξαφάνιση δύο Γαλλίδων τουριστριών. Πρόκειται για μια 73χρονη και μία 64χρονη, οι οποίες διέμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα ίχνη των δύο γυναικών χάθηκαν από χθες το πρωί, οπότε και δηλώθηκε η εξαφάνιση τους.

Παράλληλα, εξακολουθεί να αγνοείται στην Αμοργό 59χρονος αμερικανός τουρίστας ενώ τουρίστας αγνοείται και στην Κέρκυρα. 

Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας προωθούσαν γυναίκες στην πορνεία, σε οίκους ανοχής στην περιοχή του Μεταξουργείου, προχώρησε η αστυνομία. Συνολικά συνελήφθησαν 7 άτομα, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλα δύο.

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή Λιβανάτες Φθιώτιδας. Συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί και δύο Έλληνες . Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο δασικό τμήμα  που είχαν τις φυτείες κάνναβης, καθώς και στα σπίτια τους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων 2.820 δενδρύλλια κάνναβης , χρηματικό ποσόν, πιστόλια, φυσίγγια καθώς και 13 κινητά τηλέφωνα

Με σύνθημα «Ένας νόμος δεν αρκεί», πραγματοποιείται σήμερα η πορεία υπερηφάνειας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, στο πλαίσιο του Athens Pride 2024. Το φεστιβάλ συνοδεύεται και από μία σειρά εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν με μία μεγάλη συναυλία. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από τις πέντε το απόγευμα περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος. Αναλυτικά στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr  

Σε έναν φαντασμαγορικό χώρο γεμάτο μουσική, θέατρο, παιχνίδι και πάνω από 30 δραστηριότητες για όλη την οικογένεια μετατρέπεται το Σαββατοκύριακο η Τεχνόπολη, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ. Πρόκειται για το διήμερο φεστιβάλ Kids Radio Land που οργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός, Kids Radio 88.6. 

Στην αθλητική επικαιρότητα… 

Δεύτερη μέρα σήμερα για το EURO 2024 όπου παίζουν: 

Αυτή την ώρα  Ουγγαρία –  Ελβετία. 

Στις 7 Ισπανία – Κροατία 

στις 10 Ιταλία – Αλβανία.

Και ο καιρός… 

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα