back to top
31.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

31.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Γ. Λεχουρίτης: Υπάρχουν λύσεις να χτυπήσουν την ακρίβεια, προφανώς η κυβέρνηση δεν θέλει

Διαβάστε επίσης

Πολύ ακριβά κοστίζει μια βουτιά στις οργανωμένες παραλίες του λεκανοπεδίου, καθώς μια τετραμελής οικογένεια για ένα μπάνιο ξοδεύει 100 ευρώ χωρίς να υπολογίζεται το κόστος φαγητού.
«Οι τιμές στην εποχή που ζούμε, με το ύψος συντάξεων και μισθών, είναι απαγορευτικές. Εξίσου ακριβά είναι τα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια, τα διόδια και αναρωτιέμαι αν αυτή ακρίβεια είναι τελικά θέμα υπουργών ή πολιτικής της κυβέρνησης, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τον Γιάννη Θεοδόση, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝ.ΚΑ.), Γιώργος Λεχουρίτης.

Αισχροκέρδεια Ακρίβεια  

«Δυστυχώς έλεγχοι στην αγορά δεν γίνονται. Όταν αφήνουν τις τιμές από το χωράφι στο ράφι να εκτινάσσονται με κερδοφορία 900% και 1500% δεν χτυπάς την αισχροκέρδεια και τη ακρίβεια. Υπάρχουν λύσεις για να χτυπηθεί η ακρίβεια, αρκεί να το θέλεις, η κυβέρνηση όμως λέει δεν μπορώ, μάλλον όμως δεν θέλει. Ελπίζουμε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και να πάρει μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, έτσι ώστε να ανακουφίσει τα νοικοκυριά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα