back to top
33.6 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

33.6 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ανρί: «Πηγαίνετε να ψηφίσετε! Είμαι ενάντια σε οτιδήποτε διχάζει»

Διαβάστε επίσης

Μετά τους Μάρκους Τιράμ, Κιλιάν Μπαπέ και Ουσμάν Ντεμπελέ, σήμερα ήταν η σειρά του Τιερί Ανρί, προπονητή της U-21 της Γαλλίας και φυσικά της Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας, να μιλήσει δημόσια εν όψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών (30 Ιουνίου και 7 Ιουλίου), στέλνοντας ένα μήνυμα κινητοποίησης:

«Συμφωνώ με όλα όσα έχουν ειπωθεί πριν, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσω περαιτέρω στη συζήτηση», είπε Τιερί Ανρί, πριν ξεκινήσει τη συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας.

«Είναι κάτι σημαντικό. Αυτό που μπορεί να σταματήσει τα άκρα είναι η ψήφος. Πηγαίνετε να ψηφίσετε! Είμαι ενάντια σε οτιδήποτε διχάζει και, κατά κάποιο τρόπο, υπέρ αυτού που μπορεί να ενώσει. »

Λίγο αργότερα, ο Ανρί απάντησε επίσης σε μια ερώτηση σχετικά με το θέμα, συζητώντας τον αντίκτυπο του τρέχοντος πλαισίου στη χώρα στην ομάδα του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου):

«Ειλικρινά, δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις. Μπορείτε να τους ρωτήσετε πώς είναι ψυχικά. Είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε για ένα τουρνουά. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα