back to top
32.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

32.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους o Απ. Λύτρας – Ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη

Διαβάστε επίσης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, μετά την απολογία του για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά της συζύγου του, ο οποίος συνελήφθη μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού από γιατρό ιδιωτικής κλινικής στην οποία πήγε το ζευγάρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Αναλυτικά οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο δικηγόρο Απόστολο Λύτρα είναι: υποχρέωση μετοίκισης από το κοινό σπίτι, όπου διαμένει με τη σύζυγο του, απαγόρευση να την πλησιάζει και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

Τι μέτρησε για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση του θύματος ότι ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε για πρώτη φορά και ουδέποτε είχε συμβεί κάτι στο παρελθόν, όπως και η κατάθεση της πρώην συζύγου του, που τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν ότι στο ακροατήριο, όταν έγινε η δίκη αυτή ανακάλεσε.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την απoλoγία του μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ομολόγησα την πράξη μου, πραγματικά ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό το οποίο συνέβη στην σύζυγό μου, την οποία πραγματικά υπεραγαπάω και από τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό και εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξηγήσεις. Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος, θα κοιτάξω να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια γιατί πραγματικά το λέω, έχω χτίσει μία καριέρα και μία οικογένεια με πάρα πολύ κόπο και από εμένα και από τη σύζυγό μου. Θα αναζητήσω τις ψυχολογικές αιτίες του περιστατικού, δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου», είπε.

«Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Πρωτίστως από τη Σοφία και τις κόρες μου»,  τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Το ζευγάρι φέρεται να ισχυρίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων της κλινικής πως τα πολύ σοβαρά τραύματα της γυναίκας οφείλονταν σε πτώση της από τη σκάλα του σπιτιού. Η κλινική εικόνα, ωστόσο, της δικηγόρου δεν παρέπεμπε σε πτώση αλλά σε βίαια χτυπήματα που είχε δεχθεί από ανθρώπινο χέρι.

Mίνα Μουστάκα/ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα