back to top
32.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

32.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 17:00

Διαβάστε επίσης

Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά σε αγροτοδασική βλάστηση στη λεωφόρο Βάρης Κορωπίου όπου υπάρχουν διάσπαρτες οικίες και εγκαταστάσεις.

Σε εξέλιξη δυο ακόμη πυρκαγιές στη Δάρδιζα Αργολίδας και στη Γαύριανη Αλμυρού Μαγνησίας. Και για τις δύο φωτιές εστάλη μήνυμα στους κατοίκους από το 112.

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας παραπέμπεται να δικαστεί η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου δικηγόρου για ενδοικογενειακή βία Απόστολου Λύτρα, η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της η νυν σύζυγος του δικηγόρου.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Εν τω μεταξύ, αναζητείται ο ποινικολόγος μετά από μήνυση του θύματος για παραβίαση  των περιοριστικών όρων. Το πρωί, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε ότι οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ο κ. Λύτρας θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης.

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη για τις δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη. Ζητά από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να διενεργηθεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι επίμαχες δηλώσεις  του ποινικολόγου παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο.

Σήμερα αναλύουμε το εκλογικό αποτέλεσμα και στην Κεντρική Επιτροπή αποφασίζουμε τον οδικό χάρτη, φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στην εν εξελίξει κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της ΚΟ του κόμματος, παραπέμποντας έτσι τις κρίσιμες αποφάσεις στο τέλος του μήνα οπότε είναι προγραμματισμένη και η συνεδρίαση του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου.

Η διαπλοκή χρησιμοποιείται πάντα για να δημιουργηθεί εσωτερικός εχθρός φέρεται να δήλωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απαντώντας στις αιχμές Ανδρουλάκη. Επανέλαβε την πρόταση του για εσωκομματικές εκλογές έως το τέλος του 2024 και είπε όχι σε ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Χρειάζεται πολιτική επανεκκίνησης της παράταξης. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο φέρεται να δήλωσε στην τοποθέτηση του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης. Ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, συντεταγμένη διαδικασία εκλογής Προέδρου το φθινόπωρο, με όρους μαζικότητας και εξωστρέφειας και μετέπειτα, Συνέδριο χάραξης πολιτικής και εκλογής οργάνων, ως εφαλτήριο της πολιτικής διεύρυνσης του χώρου.

Αναταράξεις και στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον Θανάση Θεοχαρόπουλο που απολύθηκε από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποιήθηκε στον Γιώργο Τσίπρα η λύση της σύμβασης της εργασίας που είχε στην Βουλή με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωση του ο Γιώργος Τσίπρας, αφήνει αιχμές εναντίον της ηγεσίας, συνδέοντας και την δική του απόλυση με τις θέσεις που διατυπώνει για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς. Όλα όσα ο ίδιος υποστήριξε ότι δήθεν αποτέλεσαν την αιτία της διακοπής της σύμβασης του, είναι τουλάχιστον προσχηματικά σχολιάζει η Κουμουνδουρου.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου και μετά τη 1 το μεσημέρι, θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των υποψηφίων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Αύριο, στις 6 το απόγευμα ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ για τη σχολική χρονιά 2024-2025. Η φιλοξενία των βρεφών-νηπίων είναι δωρεάν και οι αιτήσεις υποβάλλονται έως και 21 Ιουλίου.

Για μια ακόμη ώρα στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας στα Άνω Πατήσια, το βανάκι ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών  του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την εταιρία Ανακύκλωσης συσκευών ΑΕ. Πληροφορίες στο athina984.gr

Τις αντιπάλους τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έμαθαν σήμερα οι ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ συγκεκριμένα στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Μπάνια Λούκα- Εγνάτια.

Στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός με τον νικητή του αγώνα Μπότεφ- Μάριμπορ και στο Κόνφερενς Λιγκ στην ίδια φάση, η ΑΕΚ με τον νικητή της αναμέτρησης Βελέζ Μοστάρ- Εσκάλδες.

Και ο καιρός: Ζέστη αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 22 έως 37 βαθμοί Κελσίου.  35 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα