back to top
33.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

33.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Γ. Τσίπρας: Eπικίνδυνοι και λίγοι όσοι βρίσκονται στην ηγεσία της Κουμουνδούρου

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του κόμματος εξαπολύει ο Γιώργος Τσίπρας με αφορμή τις διαρροές που έγιναν σε βάρος του μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτηση του στο fb ο Γ. Τσίπρας καταγγέλλει δολοφονία χαρακτήρα, σημειώνοντας ότι το «ήθος του νέου ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το λιγότερο αηδία, ενώ χαρακτηρίζει «επικίνδυνους και λίγους» όσους βρίσκονται στην ηγεσία της Κουμουνδούρου με Πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αφορμή για το ξέσπασε του Γ. Τσίπρα υπήρξαν αναφορές που έκανε η εκπρόσωπος του κόμματος Βούλα Κεχαγιά αναφορικά με τους λόγους της «απολύσης» του από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση στου Γ. Τσίπρα

«Σχετικά με δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου κ. Βούλας Κεχαγιά. Όλα όσα της είπαν να δηλώνει και με αφορούν είναι απολύτως ψευδή. Το γνωρίζει και η ίδια. Οι αθλιότητες για «αργομισθία», για δήθεν αίτημά μου για «κατ’ εξαίρεση μισθοδοσία», για δήθεν αίτημά μου για «ασφαλιστική κάλυψη» κλπ, είναι εκ των υστέρων κατασκευές νοσηρών εγκεφάλων. Θα ήταν απλώς για γέλια αν δεν σηματοδοτούσαν το ήθος του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» της Κουμουνδούρου που προκαλεί το λιγότερο αηδία.

Είμαι εσωκομματικά «κομμένος» εδώ και πολλούς μήνες όχι γιατί ασκούσα εσωκομματική αντιπολίτευση αλλά γιατί απλώς δεν ανήκω και δεν ανήκα ποτέ μου στους «Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!». Εκεί καταντήσαμε. Το γνωρίζει και η κ. Βούλα Κεχαγιά. Ότι το «κόψιμό» μου θα το ακολουθούσε η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα, ήταν επίσης αναμενόμενο. Ότι αυτή η επιχείρηση είναι τόσο παιδαριώδης και πρόδηλα στον καθένα κακεντρεχής, απλώς δείχνει την ποιότητα των νέων αφεντικών της Κουμουνδούρου. Και επικίνδυνοι και πολύ «λίγοι».

Αναμένω ακόμη, όπως και άλλοι συνυποψήφιοι και ψηφοφόροι, τα αναλυτικά αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρώτες παγκοσμίως «εκλογές» για τις οποίες δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα, παρά μόνο μια στεγνή ανακοίνωση για το ποιοι προκρίνονται, κατά το «πίστευε και μη ερεύνα». Κι αυτό, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, σωστά, ζητά περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση, αλλά και διεθνείς παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα…».

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ μεταξύ άλλων τόνισε οτι «το κόμμα δεν αντέχει οικονομικά να καταβάλλει μισθούς σε πρόσωπα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες σε αυτό».

Γιώργος Κατσίγιαννης 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα