back to top
29.3 C
Athens
Πέμπτη, 8 Αυγούστου, 2024

29.3 C
Athens
Πέμπτη, 8 Αυγούστου, 2024

Ηλιόπουλος: «Θέλω μια ΑΕΚ… να παραμιλάνε όλοι»

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος να οδηγήσει την ΑΕΚ σε λαμπρές μέρες μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος.

Ο Ηλιόπουλος ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου. Επισήμανε ότι ήρθε για τίτλους και για να είναι η ΑΕΚ πρωταγωνίστρια. Φρόντισε να μιλήσει για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στον Αλμέιδα, ενώ έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ο Ηλιόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Μάκη Γκαγκάτση και για το αν θα στηρίξει την υποψηφιότητά του θυμίζοντας τι έγινε στην Τούμπα. Και το πιο σημαντικό δεν απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για την σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο ήταν φίλοι και είναι κουμπάροι. Τέλος, φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για τις μεταγραφές.

«Στη ζωή όταν δεν είσαι ειλικρινής τα βρίσκεις μπροστά σου. Εγώ δεν θέλω ποτέ να κατηγορηθώ πως λέω ψέματα ή ιστορίες για αγρίους. Επειδή αυτό δεν το είπατε στην αρχή η πραγματικότητα είναι η εξής. Ήταν στενότατος φίλος μου πριν από 30-35 χρόνια», είπε αρχικά για τον Μαρινάκη

«Πριν 20 χρόνια κουμπάρος μου. Τα τελευταία 18-20 χρόνια έχουμε διαφορετικές πορείες. Μπορεί να βρεθούμε 1-2 φορές το χρόνο σε χώρους που μαζεύονται πλοιοκτήτες. Ο αδερφός μου ο Αντώνης υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Εδώ γεννιούνται δίδυμα με διαφορετικές απόψεις. Αυτός είναι Ολυμπιακός και εγώ ΑΕΚ», επισήμανε.

Όσο για το ενδεχόμενο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του εν μέσω παγωμένων σχέσεων, ο Ηλιόπουλος επισήμανε: «Εννοείται πως για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάνουμε βήμα καλής θέλησης. Δεν έχω κακές σχέσεις. Στα πλαίσια που λέτε εσείς εγώ του έδωσα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό αυτός δεν μου έδωσε συγχαρητήρια που πήρα τα ηνία της ΑΕΚ».

«Ο κ. Γκαγκάτσης θα πρέπει να βγει δημοσίως να πει τι θα κάνει, πώς θα το κάνει», είπε ο Ηλιόπουλος για να σπεύσει να αναφερθεί στα όσα έγιναν πριν λίγες εβδομάδες στην Τούμπα.

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το σπρώξιμο του Αλμέιδα και την συμπεριφορά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ», επισήμανε ο Ηλιόπουλος για τον Γκαγκάτση και πρόσθεσε: «Κάθε πράγμα στον καιρό του και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε την κατάλληλη στιγμή».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα