back to top
31.9 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

31.9 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Το M Shop βγαίνει στον Κήπο

Διαβάστε επίσης

Τις βραδιές των συναυλιών, όσοι βρεθούν στον Κήπο του Μεγάρου, θα συναντήσουν στο χώρο των εκδηλώσεων το ανανεωμένο M Shop, το Κατάστημα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, που φοράει τα καλοκαιρινά του και βγαίνει στον Κήπο για μια ακόμα χρονιά!

Το μεταμορφωμένο σε Garden M Shop, θα ανοίγει τις ημέρες των συναυλιών στις 7 το βράδυ και θα παραμένει ανοικτό μέχρι τις 11:00 μ.μ. Αυτή είναι η πιο ξεχωριστή γωνιά του πιο μουσικού Κήπου της Αθήνας.

Το Μ Shop στον Κήπο, υποδέχεται και φέτος τους φίλους του και τους προτείνει επιλεγμένα καλοκαιρινά είδη όπως βεντάλιες, τσάντες, μαξιλάρια για τον Κήπο που έχουν φτιαχτεί από τα πανό (banners) του Μεγάρου, οικολογικά σημειωματάρια, στυλό και μολύβια που …φυτεύονται και ανθίζουν, T-shirts, βιβλία και CD, κοσμήματα, διακοσμητικά, και άλλα έξυπνα και πρωτότυπα δώρα από Έλληνες σχεδιαστές.

Παράλληλα το M Shop λειτουργεί και εντός του Μεγάρου δίπλα στο M Café όπως πάντα, 10:00-21:00 όλες τις μέρες της εβδομάδας έως &15 Ιουλίου. Μετά τους καλοκαιρινούς μήνες θα είναι ανοιχτά και πάλι από 6 Σεπτεμβρίου.

To M Shop βγαίνει στον Κήπο και σας περιμένει!

Ώρες λειτουργίας 19:00-23:00

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα