back to top
27.5 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

27.5 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού

Διαβάστε επίσης

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και αποκλειομένων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ (www.dypa.gov.gr).

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι δεν επελέγησαν, μπορούν να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα Σάββατο στις 8 το πρωϊ έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα, αποκλειστικά μέσω gov.gr
(https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/koinonikos-tourismos)

ΠΡΟΣΟΧΗ:

– Οι ενδιαφερόμενοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν σαφώς τον λόγο της ένστασης και σε συνάφεια με τον λόγο απόρριψης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής κ.ο.κ) και να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.

– Η επισύναψη δικαιολογητικών απαιτείται σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αφορά σε αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα στοιχεία, όπως αυτά της φορολογικής δήλωσης.

– Ο τρόπος που αποδεικνύεται η πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής και των κριτηρίων μοριοδότησης περιγράφεται στη Δημόσια Πρόσκληση, την οποία πρέπει να συμβουλεύονται οι δικαιούχοι για τη σωστή επισύναψη των δικαιολογητικών (https://www.dypa.gov.gr/storage/kinonikos-turismos-2024-2025/dhmosia-prosklhsh-kt-2024-2025-diaugia.pdf )

– Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά,des δεν εξετάζονται.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα