back to top
25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Γεωργία-Τσεχία 1-1: Ισοπαλία που δεν βόλεψε κανέναν

Διαβάστε επίσης

Γεωργία και Τσεχία έμειναν στο 1-1 για τον έκτο όμιλο του Euro 2024 με την ισοπαλία να μην εξυπηρετεί κανέναν από τους δύο.

Η Τσεχία ήταν καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι, αλλά τελικά από την αναμέτρηση με την Γεωργία έβαλε στο σακούλι της μόνο έναν βαθμό και θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που στο φινάλε δεν έχασε κιόλας.

Οι Γεωργιανοί πήραν ιστορικό βαθμό από τους Τσέχους, ενώ στο 90+5 ο Λομπτζανίτζε έχασε απίθανη ευκαιρία για να κάνει το 2-1 και να δώσει την ομάδα του τη νίκη. Η Γεωργία μπήκε καλά στο ματς, αλλά στο 24’ η Τσεχία σκόραρε, όμως, το γκολ ακυρώθηκε διότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χλόζεκ. Οι Τσέχοι, ωστόσο απειλούσαν συνεχώς τους Γεωργιανούς με τον Μαμαρντασβίλι να έχει υψώσει το ανάστημα του και να κρατάει όρθια την ομάδα του. όλα αυτά μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους όταν η Γεωργία κέρδισε πέναλτι και άνοιξε το σκορ. Η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Χράνατς και ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR καταλόγισε το πέναλτι. Ο Μικαουτάτζε εκτέλεσε εύστοχα κι έτσι έγινε το 1-0.

Στην επανάληψη η Τσεχία ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ανασταλτικά η Γεωργία λειτουργούσε πολύ καλά. Η Τσεχία κατάφερες να φέρει το ματς στα ίσια στο 59’ με τον Σικ από κοντά να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Οι Τσέχοι συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν το γκολ για να κάνουν την ανατροπή, αλλά οι Γεωργιανοί άντεξαν και μάλιστα στο 90’+5’ θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη.
Γεωργία: Μαμαρντασβίλι, Κβιρκβέλια (82΄Γκβελεσιάνι), Κάσια, Ντβαλί, Κακαμπάτζε, Τσιταϊσβίλι (62΄Λοκοσβίλι), Κοχορασβίλι, Μεκβαμπισβίλι, Νταβιτασβίλι (62΄Τσακβετάτζε), Κβαρατσχέλια (83΄Λομπιανίτζε), Μικαουτάτζε (88΄Κβιλιτάια)

Τσεχία: Στάνιεκ, Χόλες, Χράνατς, Κρέτσι, Τσουφάλ, Γιούρασεκ (82΄Σέβτσικ), Προβόντ (82΄Μπαράκ), Σούτσεκ, Τσέρνι (55΄Γιούρασεκ), Χλόζεκ (55΄Λινγκρ), Σικ (68΄Σιτίλ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα