back to top
25.7 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

25.7 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Κυρ. Βελόπουλος: Κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη εντείνει την μαρτυρική καθημερινότητα των Ελλήνων

Διαβάστε επίσης

«Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, οι πολίτες υποφέρουν από τις αυξήσεις της Ν.Δ. στο ρεύμα, τον καφέ, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τον συνεχιζόμενο «πληθωρισμό απληστίας» στα βασικά ήδη διαβίωσης, που «συμπτωματικά» έρχονται αμέσως μετά τις ευρωεκλογές», αναφέρει σχόλιο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, σχετικά με το θέμα της ακρίβειας και σχετική ανάρτηση του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι ισχυρισμοί του πρωθυπουργού στην καθιερωμένη «ανάρτηση εξαπάτησης», προσθέτει, θα προκαλούσαν γέλιο, εάν η κατάσταση στην κοινωνία και την οικονομία δεν ήταν τραγική».

«Ο Κ. Μητσοτάκης,βρίσκεται πραγματικά σε πλήρη σύγχυση και αδυναμία να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Πράγμα απολύτως λογικό, αφού η οδυνηρή για τους πολίτες πραγματικότητα, δεν αγγίζει τον πρωθυπουργό, καθώς ο ίδιος την αγνοεί, αφού δεν αναγκάστηκε ποτέ «να ζήσει με 700 ευρώ το μήνα».

Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, καταλήγει, οι πολίτες υποφέρουν από τις αυξήσεις της Ν.Δ. στο ρεύμα, τον καφέ, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τον συνεχιζόμενο «πληθωρισμό απληστίας» στα βασικά ήδη διαβίωσης, που «συμπτωματικά» έρχονται αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.

Κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εντείνει την μαρτυρική καθημερινότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε θέλει ούτε μπορεί να λύσει τα προβλήματα των πολιτών. Εκλογές τώρα».

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα