back to top
26.2 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

26.2 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑΕΚ: Κοϊτά και Στρακόσα στο μεταγραφικό πλάνο για της Ένωσης

Διαβάστε επίσης

Την ώρα που η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει τη δουλειά ενόψει της επόμενης σεζόν στην Ολλανδία, στην Ελλάδα οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν τα μεταγραφικά ζητήματα.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ημέρες, σε πρώτο πλάνο για τον «Δικέφαλο» είναι δύο περιπτώσεις. Η μία είναι του Αμπού Κοϊτά της Σεντ Τρούιντεν και η άλλη είναι εκείνη του Θωμά Στρακόσα της Μπρέντφορντ.

Η «Ένωση» έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Μαυριτανού εξτρέμ και αποτελεί βασική προτεραιότητα για το αριστερό άκρο της επίθεσης, προσθέτοντας επιπλέον ανταγωνισμό στον Γκατσίνοβιτς την επόμενη χρονιά.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα του Θωμά Στρακόσα, η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά για την απόκτηση του Αλβανού τερματοφύλακα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα στο Euro 2024 και βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει μέρος των διακοπών του.

Στην «Ένωση» κρατούν μυστικές τις όποιες επαφές υπάρχουν για τον διεθνή γκολκίπερ, αλλά θα πρέπει να βρεθεί η «φόρμουλα» με την Μπρέντφορντ για να μπορέσει να αποκτηθεί ο Στρακόσα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα