back to top
25 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

25 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 17:00

Διαβάστε επίσης

Ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς -πριν από λίγο- 87 στελέχη του κόμματος, μεταξύ αυτών βουλευτές και μέλη της Κ.Ε, με επιστολή τους προς τον Στέφανο Κασσελάκη και τη Γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγγου ζητούν την άμεση σύγκληση των οργάνων, αφήνοντας αιχμές εναντίον της ηγεσίας.

Οι τρεις πολιτικές οικογένειες έχουν συμφωνήσει να προτείνουν την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον Αντόνιο Κόστα για 2,5 χρόνια ως πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και την Κάγια Κάλας για τη θέση του ύπατου εκπροσώπου της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ένωσης. Κατά τη διάρκεια των διήμερων εργασιών της θα επισημοποιηθούν οι υποψήφιοι για τα τρία κορυφαία αξιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Το αύριο είναι αργά. Πάμε τώρα! Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως κάναμε στην Αθήνα”, επισημαίνει στην ανάρτησή του ο Χάρης Δούκας απαντώντας στο κάλεσμα για σύμπλευση του Μανώλη Χριστοδουλάκη ενόψει της κρίσιμης ΚΕ του ΠΑΣΟΚ στις 30 Ιουνίου Επίθεση στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα ότι δήθεν απαξιώνει την πολιτική, όταν πριν καν συμπληρώσει ένα χρόνο στο δημαρχιακό αξίωμα βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», καταλόγισε στον κ. Δούκα ότι λειτουργεί «καιροσκοπικά και πολιτικάντικα».

Την απόκτηση 20 αεροσκαφών F-35 ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Βουλή με τον Νίκο Δένδια να κάνει λόγο για ένα «σημαντικό όπλο που θα δώσει μεγάλες δυνατότητες στην Πολεμική Αεροπορία» και πως διασφαλίζεται η δυνατότητα αποτροπής οποιασδήποτε απειλής κατά της χώρας από όπου κι αν προέρχεται.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο. Στο Νοσοκομείο 33χρονη, που φέρεται να χτυπήθηκε από τον 39χρονο σύζυγό της, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους.

Πολυετείς ποινές κάθειρξης από 10 έως 17 χρόνια επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση της folli follie. Στη φυλακή ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, σε κατ’ οίκον περιορισμό οι γονείς του Δημήτρης και Καίτη.

Μαίνεται η πυρκαγιά στην περιοχή Άγιος Βλάσιος κοντά στη Χαιρώνια Βοιωτίας. Αυτή την ώρα το μέτωπο της φωτιάς συνεχίζει προς Τσουκαλάδες. Νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους να μείνουν σε ετοιμότητα.

Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς, διεκδικώντας υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης και βελτίωση των μισθολογικών και εργασιακών συνθηκών.

Στη Γεωργία σαρωτικούς περιορισμούς στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ενέκρινε το κοινοβούλιο

Και ο καιρός: Αίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου .35 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα