back to top
27.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

27.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Φάμελλος: Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια συνοδεύονται και από εκθέσεις του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους

Διαβάστε επίσης

Παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής με στόχο να δρομολογηθεί άμεσα η κοινοβουλευτική διαδικασία για τη συζήτηση των προτάσεων νόμου που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη δίκαιη φορολόγηση, έκανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος.

Απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Βουλής τον κάλεσε «να σταματήσει να επικαλείται ανύπαρκτα κωλύματα και να θέσει στη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων το ακριβές χρονοδιάγραμμα συζήτησης των δύο προτάσεων νόμου στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές».

Ο κ. Φάμελλος, έστρεψε τα βέλη του και κατά του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, εγκαλώντας τον ότι «με καινοφανείς διαδικασίες δικής του έμπνευσης, επιχειρεί να αποφύγει την ουσιαστική κοινοβουλευτική συζήτηση και να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες για την ακραία ακρίβεια και την άδικη φορολόγηση των πολιτών».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, οι δύο αυτές προτάσεις νόμου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνοδεύονται και από τις εκθέσεις του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τα οικονομικά αποτελέσματα που επιφέρουν, σύμφωνα με τους όρους που θέτει ο Κανονισμός της Βουλής.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα