back to top
27.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

27.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Για τις 29/11 αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Απ. Λύτρα

Διαβάστε επίσης

Για τις 29 Νοεμβρίου 2024 αναβλήθηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η δίκη με κατηγορούμενη την πρώην σύζυγο του προφυλακισμένου δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

Η υπόθεση αφορά όσα συνέβησαν στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα όταν η πρώην σύζυγος μαζί με συνεργάτη του δικηγόρου και την κόρη τους πήγαν να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου.

Η νυν σύζυγος και θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατέθεσε σε βάρος της πρώην συζύγου του δικηγόρου μήνυση βάση την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της απειλής.

Η δίκη έχει ήδη αναβληθεί μία φορά ενώ σήμερα υποβλήθηκε σχετικό αίτημα από την πλευρά της μηνύτριας. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο από συνεργάτιδα του συνηγόρου της, Θ. Σοφου, η οποία εμφανίστηκε η 37χρονη δικηγόρος είναι ακόμα ασθενής και δεν είναι σε θέση να καταθέσει. Το αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο ενώ σε κάθε περίπτωση υπήρχε αίτημα αναβολής και από την πλευρά της κατηγορούμενης η οποία δεν ήταν παρούσα στη δικαστική αίθουσα.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα