back to top
27.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

27.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Η Πάρις Χίλτον στο Κογκρέσο: Είμαι η φωνή των κακοποιημένων παιδιών

Διαβάστε επίσης

Η σταρ της showbiz Πάρις Χίλτον  αποκάλυψε σε ομιλία της στην επιτροπή του Κογκρέσου «House Ways and Means» η οποία εξετάζει την ενίσχυση της προστασίας της παιδικής πρόνοιας ότι κακοποιήθηκε ως έφηβη στα οικοτροφεία που την έστελναν οι γονείς της, εξαιτίας της προβληματικής συμπεριφοράς που είχε.

Δήλωσε ότι «θα είναι η φωνή για τα παιδιά που οι φωνές τους δεν ακούγονται» και «δεν θα σταματήσει μέχρι η νεολαία της Αμερικής να είναι ασφαλής», καθώς προέτρεψε το Κογκρέσο να λάβει μέτρα για την προστασία τoυς, όπως αναφέρει το USA Today.

«Όταν ήμουν 16 χρονών με άρπαξαν από το κρεβάτι μου στη μέση της νύχτας και με μετέφεραν σε μία από τις τέσσερις δομές που θα έμενα», δήλωσε η διάσημη κληρονόμος στην επιτροπή του Κογκρέσου.

«Τα προγράμματα αυτά υπόσχονταν θεραπεία, ανάπτυξη και υποστήριξη αλλά αντίθετα, δεν μου επέτρεψαν να μιλήσω, να κινηθώ ελεύθερα ή ακόμη και να κοιτάξω έξω από ένα παράθυρο για δύο χρόνια…το προσωπικό με εξευτέλιζε, μου έδιναν με το ζόρι φάρμακα, με κακοποιούσαν σεξουαλικά, με έγδυναν και με έσερναν στους διαδρόμους, ρίχνοντας με τελικά στην απομόνωση».

Υπογράμμισε ότι οι γονείς της Rick και Kathy Hilton δεν γνώριζαν τίποτα για αυτά τα βασανιστήρια γιατί είχαν «εξαπατηθεί» από τα πανάκριβα οικοτροφεία που την έστελναν για τις πολύ καλές μεθόδους και παροχές τους.

«Μπορείτε, λοιπόν, να φανταστείτε την κατάσταση των νέων που τοποθετήθηκαν από το κράτος και δεν έχουν ανθρώπους να τους επισκέπτονται τακτικά;» ανέφερε.

«Τι είναι πιο σημαντικό; Η προστασία του κέρδους ή οι ζωές αυτών των νέων; Ως μητέρα, αυτές οι ιστορίες μου ραγίζουν την καρδιά», είπε στα μέλη της επιτροπής και κατέληξε:

«Αν είστε παιδί σε ίδρυμα της πρόνοιας να ξέρετε αυτό: Σας βλέπω, σας νιώθω και είμαι εδώ για εσάς».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα