back to top
25 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

25 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Θ. Ξανθόπουλος: Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφανή, να διευκρινίσει ο κ. Αποστολάκης τα περί μαύρου χρήματος

Διαβάστε επίσης

«Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφανή. Οι γενικεύσεις και οι αφορισμοί δεν βοηθούν κανέναν. Θα ήταν καλό ο κ. Αποστολάκης να διευκρινίσει  τί ακριβώς εννοεί όταν λέει ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρο χρήμα. Υπάρχει δηλαδή μια συνωμοσία σιωπής;», ανέφερε στον Αθήνα 9,84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο ο βουλευτής Δράμας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, απαντώντας σε όσα δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος έριξε λάδι στη φωτιά μετά τις σχετικές αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη που είχαν προηγηθεί.

«Αν ίσχυε κάτι τέτοιο για τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και οι σύμμαχοί της θα μας είχαν ξετινάξει με την μιντιακή παντοδυναμία που έχουν. Όλα αυτά είναι έξω από τη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», πρόσθεσε.

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούν στις τράπεζες»

«Τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ χρωστούν χρήματα στις τράπεζες , περίπου 400 εκατ. ευρώ η κυβερνητική παράταξη και κάτι λιγότερο το ΠΑΣΟΚ και αντί να μιλάμε για την αβελτηρία των τραπεζών να εισπράξουν αυτά τα χρήματα αλλά και για το πώς τα κόμματα θα αποπληρώσουν αυτές τις υποχρεώσεις τους, γίνεται μια συζήτηση ότι όλοι παίρνουν μαύρα χρήματα».

 

«Να συζητηθεί σε πολιτικό επίπεδο η αναστολή λειτουργίας της Αυγής»

«Η αναστολή λειτουργίας της καθημερινής έκδοσης της ιστορικής εφημερίδας ”Αυγή” είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα το οποίο πρέπει να συζητηθεί σε πολιτικό επίπεδο. Η Αυγή δεν είναι επιχείρηση, είναι το όργανο του κόμματος. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να την στηρίξει, να πάρουμε αποφάσεις ανάλογες με αυτή μας την αδυναμία. Πρέπει να γίνει μια σε βάθος συζήτηση και να υπάρξει συνευθύνη όλων. Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εμφυσήσει στα μέλη του την ανάγκη να αγοράζουν την Αυγή προκειμένου να ενημερώνονται, αποτελεί πρόβλημα. Είναι αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ; Έχει ξεπεραστεί από την εποχή η πώληση των εφημερίδων; Είναι και τα δύο; Πρέπει κάτι να γίνει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα