back to top
28.7 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

28.7 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Νέα πύρινα μέτωπα σε αγροτοδασικές εκτάσεις σε Πλατύ Μεσσηνίας και Βαμβακόφυτο Σερρών, όπου κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σε πορτοκαλί συναγερμό η χώρα καθώς πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς στις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Κρήτης, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που θα πνέουν από απόψε και θα κλιμακωθούν αύριο.

“Είμαστε σε εγρήγορση και απόλυτη ετοιμότητα” δήλωσε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας μετά το πέρας συντονιστικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο

6 στους 10 υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων έγραψαν κάτω από τη βάση σε Ιστορία, Φυσική και Μαθηματικά. Οι βαθμολογίες είναι διαθέσιμες σε πλατφόρμα του gov.gr, στα σχολεία και μέσω sms στο κινητό τηλέφωνο. Πληροφορίες και στο athina984.gr

«16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα, βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που εναπλάκη στο δυστύχημα, σε οικόπεδο ιδιώτη!» σχολιάζει με αναρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

‘Στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή θα ανακοινώσω τις αποφάσεις και το σχέδιο μου για τη χώρα”, δήλωσε ο Χάρης Δούκας σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 επαναλαμβάνοντας οτι σε οποιάδηποτε εξελιξη δεν θα αφήσει το Δήμο της Αθήνας.

Το ΠΑΣΟΚ είναι σε φάση αναζήτησης, επισήμανε στον Αθήνα 9.84 ο εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Γλαβίνας.

Στην αντεπίθεση περνά ο Δήμος Αθηναίων κατά κακόβουλων όπως αναφέρει δημοσιευμάτων σε σχέση με απευθείας αναθέσεις. Υπογραμμίζει ότι «οι κύκλοι από τους οποίους εκπορεύονται αυτά τα δημοσιεύματα έχουν μάθει να κινούνται στο σκοτάδι και με αθέμιτους τρόπους».

Στις ΗΠΑ, συναγερμός στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών στον απόηχο της τηλεμαχίας Μπάιντεν – Τραμπ, καθώς η επίδοση του Αμερικανού προέδρου εγείρει ερωτήματα για τη δυνατότητά του να διεκδικήσει 2η θητεία στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Στη Γαλλία το ακροδεξιό κόμμα “Εθνικός Συναγερμός” αυξάνει περαιτέρω τα ποσοστά του ενόψει του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής. Θεωρείται πιθανόν να συγκεντρώσει 37% των ψήφων, σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα. Υποχωρούν περαιτέρω τα ποσοστά του κόμματος Μακρόν.

Η Πολωνία θα υπογράψει πιθανότατα διμερή συμφωνία με την Ουκρανία πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο στην Ουάσινγκτον, δήλωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ.

Φιλική αλλά βαριά ήττα για την ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους… Απόστολος Βαξεβανέλης

Και ο καιρός: Αίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 32 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα