back to top
28.7 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

28.7 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 17:00

Διαβάστε επίσης

Μάχη με τις φλόγες δίνουν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις. για να κατασβέσουν τα νέα μέτωπα που εκδηλώθηκαν σε αγροτοδασικές εκτάσεις σε Πλατύ Μεσσηνίας και Βαμβακόφυτο Σερρών.

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά κοντά σε αθλητικό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης ,ενώ καλή εικόνα παρουσιάζει η φωτιά κοντά στο χωριό κάτω Σακτούρια του Δήμου Αγίου Βασιλείου, στο νότιο Ρέθυμνο.

Σε πορτοκαλί συναγερμό τις επόμενες ημέρες η χώρα ,καθώς πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς στις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Κρήτης, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας, λόγω των ισχυρών ανέμων που θα πνέουν από απόψε και θα κλιμακωθούν αύριο.

Έκκληση στους πολίτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να συνεργάζονται με τις Αρχές έκανε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας μετά το πέρας της έκτακτης σύσκεψης με τους αρμόδιους φορείς, στο Υπουργείο

6 στους 10 υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων έγραψαν κάτω από τη βάση σε Ιστορία, Φυσική και Μαθηματικά. Οι βαθμολογίες είναι διαθέσιμες σε πλατφόρμα του gov.gr, στα σχολεία και μέσω sms στο κινητό τηλέφωνο. Πληροφορίες και στο athina984.gr

«16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα, βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που εναπλάκη στο δυστύχημα, σε οικόπεδο ιδιώτη!» σχολιάζει με αναρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

“Η σημερινή αποκάλυψη εκθέτει βαρύτατα τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος” τονίζει το ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι θα καταθέσει άμεσα επίκαιρη ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας απαντήσεις.

“Το έγκλημα των Τεμπών όπως φαίνεται ακολουθείται από αυτό της συγκάλυψης “τονίζει η Νέα Αριστερά.

Την Κυριακή η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ όπου ο Νίκος Ανδουλάκης, αναμένεται να παρουσιάσει τον οδικό χάρτη του επόμενου διαστήματος με φόντο το αίτημα για επιτάχυνση των εσωκομματικών διαδικασιών και εκλογές ηγεσίας απο τη βάση.

“Στην Κεντρική Επιτροπή θα ανακοινώσω τις αποφάσεις και το σχέδιο μου για τη χώρα”, δήλωσε ο Χάρης Δούκας σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ,επαναλαμβάνοντας οτι σε οποιάδηποτε εξέλιξη δεν θα αφήσει το Δήμο της Αθήνας.

Τροχαίο ατύχημα με τρείς τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού. όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Σύμφωνα με το korinthostv στο ένα όχημα επέβαιναν και δύο ανήλικα άτομα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Την ποινή των ισοβίων επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης στον Τούρκο οδηγό που πάτησε και σκότωσε με το αυτοκίνητο του πριν από έναν χρόνο έναν 57χρονο άνδρα κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα των Κήπων Έβρου.

Στις ΗΠΑ, συναγερμός στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών στον απόηχο της τηλεμαχίας Μπάιντεν – Τραμπ, καθώς η επίδοση του Αμερικανού προέδρου εγείρει ερωτήματα για τη δυνατότητά του να διεκδικήσει 2η θητεία στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Στη Γαλλία το ακροδεξιό κόμμα “Εθνικός Συναγερμός” αυξάνει περαιτέρω τα ποσοστά του ενόψει του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής. Θεωρείται πιθανόν να συγκεντρώσει 37% των ψήφων, σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα. Υποχωρούν περαιτέρω τα ποσοστά του κόμματος Μακρόν.

Οι υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζονται και τον Ιούλιο. Η Μαρία Βασιλοπούλου έχει τις λεπτομέρειες…

Και ο καιρός: Αίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 32 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα