back to top
28.7 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

28.7 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Οι γαλλικές εκλογές στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, οι Γάλλοι προσέρχονται στις κάλπες και η Ευρώπη των «27» κρατά την ανάσα της, στρέφοντας με αγωνία το βλέμμα της στο Παρίσι.

Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση του πρώτου γύρου των γαλλικών βουλευτικών εκλογών όπου διακυβεύονται περισσότερα από την πολιτική καθώς το φάντασμα της ακροδεξιάς επικρέμαται πάνω από την γηραιά ήπειρο, ο Αθήνα 9,84, δηλώνει «παρών» με μια έκτακτη εκπομπή.

Από τις 9 έως το 11 το βράδυ, η Αθηνά Κορλίρα και ο Πάνος Πολυζωΐδης, συνδέονται με τη γαλλική πρωτεύουσα και μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων.

Ακαδημαϊκοί, επικοινωνιολόγοι και πολιτικοί από Αθήνα και Παρίσι αναλύουν το εκλογικό αποτέλεσμα, συζητούν για την επόμενη μέρα της γαλλικής πολιτικής σκηνής που κινείται σε ένα εν πολλοίς αχαρτογράφητο τοπίο και εξηγούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν τόσο εντός των γαλλικών συνόρων όσο και σε διεθνές επίπεδο, εάν η ακροδεξιά παράταξη «Εθνικός Συναγερμός» της Μαρίν Λεπέν εδραιώσει το προσώρας προβάδισμά της στις δημοσκοπήσεις έναντι της «Αναγέννησης» του Εμανουέλ Μακρόν και γίνει κυβέρνηση στη Γαλλία.

Κυριακή 30 Ιουνίου, 9 με 11 το βράδυ!
Συντονιστείτε στον Αθήνα 9,84 και στους 98,3 FM!

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα