back to top
28.1 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

28.1 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και άνοδος της θερμοκρασίας

Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα Κυριακή θα παραμείνει επικίνδυνος για φωτιές καθώς οι άνεμοι θα φτάσουν ακόμη και τα 8 μποφόρ σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Το δελτίο της ΕΜΥ αναφέρει πως ο καιρός αύριο Κυριακή (30/06/2024) θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς όπου στο Ιόνιο θα φτάσουν τοπικά τα 5 μποφόρ.

Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα στα κεντρικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 33 με 35 και κατά τόπους τους 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 35 με 37 και κατά τόπους τους 38 βαθμούς ενώ στη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 και κατά τόπους στα δυτικά και νότια τους 34 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από τις μεσημβρινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα