back to top
35.1 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

35.1 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Ν. Γιαννακοπούλου: Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε και θα είμαστε ΠΑΣΟΚ ενωμένοι μια γροθιά. Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή» , δήλωσε η κ. Γιαννακοπούλου, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποσαφηνίσει τις  περαιτέρω προθέσεις της.  
Χαρακτήρισε κομβική στιγμή τη διαδικασία εκλογικής ηγεσίας, ζητώντας την ίδια ώρα απ’  όλους όσοι καταθέσουν υποψηφιότητα να ανοίξουν τα χαρτιά τους. 
«Καθαρές κουβέντες. Πάντα ήθελα να είμαι χρήσιμη στην παράταξη και όχι αρεστή, αυτό έκανα κατ’ επανάληψη, ζητώντας απο τον πρόεδρο την ανάγκη της θεσμικής , δημοκρατικής λειτουργίας των οργάνων», τόνισε η Νάντια Γιαννακοπούλου ανοίγοντας την ομιλία της.
Αναφερόμενη στα εκλογικά αποτελέσματα μίλησε για τις απώλειες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «βρεθήκαμε σε μια περίοδο αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού και εμείς δεν καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε. Χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία. Αν αυτό δεν είναι αδυναμία, δυναμικής πορείας, πως αλλιώς μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε», διερωτήθηκε η κ. Γιαννακοπούλου χαρακτηρίζοντας πολιτική αποτυχία τη μη επίτευξη της 2ης θέσης.
«Δεν μπορούμε να ρίξουμε όλο το φταίξιμο στις δημοσκοπήσεις και στα media, η πλήρης ευθύνη πέφτει σε όσους χειρίστηκαν το συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης».
Παράλληλα, έκανε λόγο για θολό μήνυμα σε θέματα,  όπως τα μη κρατικά πανεπιστήμια , και την επιστολική ψήφο. «Μπορούμε να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ ξανά πρωταγωνιστή ζητώντας τακτικές συνεδριάσεις των οργάνων και εσωκομματικά δημοψηφίσματα, με πολιτικό κέντρο».
Η κ. Γιαννακοπούλου ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει σαφής συλλογική απόφαση Συνεδρίου με φόντο την εν εξελίξει συζήτηση για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.
Κατερίνα Παπαβασιλείου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα