back to top
31.5 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

31.5 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ουόκαπ: “Στην Εθνική Ομάδα εκπροσωπείς ένα ολόκληρο έθνος”

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική Ανδρών είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση του Προολυμπιακού Τουρνουά, που διεξάγεται στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», κάνοντας τη δική της αρχή στις 3 Ιουλίου απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Τόμας Ουόκαπ ετοιμάζεται για τη δεύτερη διοργάνωσή του, φορώντας τα γαλανόλευκα, και δηλώνει αισιόδοξος για την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Οι προπονήσεις μας είναι πολύ καλές, στα φιλικά δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Παίζουμε καλά, νιώθουμε άνετοι μεταξύ μας και, το πιο σημαντικό, αισθανόμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού.

«Το κλειδί για την πρόκρισή μας θα είναι η άμυνά μας. Αυτή είναι η ταυτότητά μας και αυτή είναι που μας δίνει το ρυθμό στην επίθεση, προσφέροντάς μας εύκολους πόντους από κλεψίματα ή ριμπάουντ, από τα οποία στέλνουμε γρήγορα την μπάλα στο ανοικτό γήπεδο. Το σίγουρο είναι, ότι η άμυνα είναι ο οδηγός και το πιο σημαντικό στοιχείο», πρόσθεσε ο διεθνής γκαρντ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα